Οι φορ δεν σκοράρουν, η ΑΕΚ μένει πίσω

Οι φορ δεν σκοράρουν, η ΑΕΚ μένει πίσω
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μεγάλο όνομα στην επίθεση ήρθε (αργά) το καλοκαίρι. Με ευθύνη της διοίκησης η ΑΕΚ δεν είχε στα διπλά ματς με την Σεντ Ετιέν τον Ούγκο Αλμέιδα και μάταια αποκλείστηκε από το Europa League αφού σε 180 λεπτά δεν βρήκε γκολ.

Ο Πορτογάλος επιθετικός ήρθε μετά, μπήκε στην ομάδα, έδωσε ενθαρρυντικά στοιχεία με τα δύο γκολ κόντρα στην Ξάνθη αλλά ως… εκεί. Έχασε αρκετά ματς λόγω προβλημάτων στην μέση, η ΑΕΚ πόνταρε στον «ψευτο-φορ» Μπακασέτα και τον Πέκχαρτ, αλλά… μάταια. Δεν πήρε τίποτα από αυτούς τους δύο, αλλά ούτε και από την επιστροφή του Αλμέιδα.

Εκτός από τα 2 γκολ του Αλμέιδα με την Ξάνθη, η ΑΕΚ δεν έχει βρει γκολ ξανά από σέντερ φορ της φέτος.

Έβαλε ένα ο Πέκχαρτ στο… τελειωμένο ματς με την Κέρκυρα στο Κύπελλο, όταν έκανε το 3-0.

Από εκεί και πέρα… τέλος. Ο Μπακασέτας έβαλε 1 γκολ με φάουλ στη Βέροια, ο Αραβίδης ακόμη δεν έχει σκοράρει. Και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η ΑΕΚ χωρίς γκολ από τους φορ της, δεν βρίσκει εύκολα… δίχτυα. Και έτσι έμεινε από αρχές Νοεμβρίου και με 8 ματς στην Super League, στο -9 από την κορυφή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ:

ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

Αλμέιδα 2

Πέκχαρτ 1

ΕΞΤΡΕΜ

Πλατέλλας 2

Μπακασέτας 1

Βάργκας 1

Χριστοδουλόπουλος 1

Πατίτο 1

ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ

Μάνταλος 2

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Γκάλο 1

Ντίντακ 1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X