Χρηστίδης: «Να πιστέψει στον εαυτό του»

Χρηστίδης: «Να πιστέψει στον εαυτό του»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, που σήκωσε τότε με τις επεμβάσεις του όλη την χώρα στο… πόδι, παρακολουθεί πάντα την πορεία της ΑΕΚ και μίλησε στην «ΩΡΑ», για την ομάδα, την πορεία της, αλλά και το θέμα που συζητιέται εντονότερα από προχθές: αυτό του λάθους του Γιάννη Ανέστη.

Όπως είπε ο Νίκος Χρηστίδης, ο Ανέστης είναι ένας τερματοφύλακας με πολύ ταλέντο, που μπορεί να έκανε ένα πολύ σοβαρό λάθος απέναντι στον Ατρόμητο, ωστόσο έχει δώσει βαθμούς στην ΑΕΚ, σε άλλα παιχνίδια. Και αυτό που του λείπει, είναι κυρίως η αυτοπεποίθηση, για να μπορέσει να φτάσει στο επίπεδο που πρέπει και μπορεί.

«Είδα το παιχνίδι και ξαφνιάστηκα με το λάθος του Ανέστη, στην συγκεκριμένη φάση. Νομίζω ότι πλήρωσε την πορεία που πήρε η μπάλα και ότι θεώρησε… σίγουρη τη σέντρα. Που η αλήθεια είναι πως ήταν σίγουρη. Όμως θα έπρεπε να μην το σκεφτεί πολύ και να αντιδράσει με περισσότερη ασφάλεια. Σίγουρα αυτό του το λάθος κόστισε στην ΑΕΚ δύο βαθμούς, όμως μην ξεχνάμε και πόσους βαθμούς έχει δώσει στην ομάδα ο Ανέστης, με τις επεμβάσεις του», μας είπε αρχικά ο Νίκος Χρηστίδης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πως θα πρέπει να λειτουργήσει από εδώ και μπρος ο Ανέστης, για να αφήσει πίσω του αυτό το λάθος και να προχωρήσει. «Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν βοηθάει η ισοπέδωση. Ο Ανέστης πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά του, να δουλέψει ακόμα πιο πολύ, διότι πιστεύω πως έχει κι άλλα περιθώρια βελτίωσης που για κάποιο λόγο δεν τα έχει φτάσει ακόμα. Να πιστέψει πρώτος αυτός στον εαυτό του, για να πιστέψει μετά σε αυτόν και η ΑΕΚ. Έχει στοιχεία για να φτάσει ψηλά, αλλά χρειάζεται δουλειά και τις κατάλληλες κατευθύνσεις».

Κλείνοντας την κουβέντα, ο Νίκος Χρηστίδης αναφέρθηκε και στον Βασίλη Μπάρκα, που περιμένει την ευκαιρία του, αλλά και τον ανταγωνισμό με τον Ανέστη, που μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά και για τους δύο. «Ο Μπάρκας είναι επίσης ένας πολύ ταλαντούχος τερματοφύλακας. Έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία και μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο. Το γεγονός πως η ΑΕΚ έχει δύο τερματοφύλακες που χτυπούν την πόρτα της εθνικής, είναι νομίζω υγιές. Ο ανταγωνισμός μεταξύ τους, μόνο θετικά μπορεί να βοηθήσει, ώστε να βελτιωθούν. Χρειάζεται όμως δουλειά, συγκέντρωση και επιμονή. Να βάλουν στόχους. Είναι δύσκολη θέση, αυτή του τερματοφύλακα», μας είπε ο ήρωας του αγώνα με την ΚΠΡ.

Όσο για την συνολική πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, ο Νίκος Χρηστίδης σχολίασε τα παρακάτω: «Δεν θα μπορούσα να είμαι παρά από απογοητευμένος με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Και δυστυχώς, δεν βλέπω άμεση βελτίωση σε αυτό. Είναι ένα θέμα οι μεταγραφές, αλλά όχι το μοναδικό. Η ΑΕΚ πρέπει να χτίσει πάνω σε μια καλή βάση και βήμα-βήμα, να φτάσει στο πρωτάθλημα, που είναι ο μεγάλος στόχος του κόσμου. Ενός κόσμου που έχει υπομείνει πολλά, αλλά πάντα είναι κοντά στην ΑΕΚ. Υπάρχουν οι υποδομές πλέον και η διοικητική σταθερότητα για να γίνει αυτό. Αλλά θέλει σωστές επιλογές και ένα πλάνο που θα χτιστεί πάνω σε μια γερή βάση. Δεν είναι λύση να γίνονται 10 μεταγραφές κάθε χρόνο, παρότι αυτό στην Ελλάδα ακούγεται… κάπως».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X