«Δεν έχω λόγια, δεν έχω καταλάβει τι έγινε…»

«Δεν έχω λόγια, δεν έχω καταλάβει τι έγινε…»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ξεκίνησε βασικός σήμερα, αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το «τρίποντο» σε ένα ματς που εξελίχθηκε… εφιάλτης για την ΑΕΚ.

Ο έμπειρος επιθετικός της Ενωσης είπε μετά το τέλος του ματς στη Nova «Δεν ξέρω τι να πω… Δεν έχω λόγια. Πραγματικά δεν ξέρω τι έχει γίνει. Κανείς μας δεν έχει καταλάβει κανείς. Από το 2-0 και το πάρτι στην εξέδρα, παραλίγο να χάσουμε κιόλας! Δεν έχω λόγια.

Αν αναλύσουμε μόνο το επιθετικό πλάνο, ήταν καλή ιδέα του προπονητή. Να κυλά η μπάλα γρήγορα, να βάλουμε όλοι μας την δημιουργικότητα, φαινόταν άλλη ΑΕΚ στα λεπτά που ήμασταν καλά. Εκεί που έπρεπε να λήξει 4-0, σε 4 λεπτά έγινε 2-2. Είμαι πολύ απογοητευμένος.

Δεν φαινόταν ότι θα γίνει αυτό. Είχαμε ρυθμό, δεν υπήρχε κάποια ένδειξη. Μετά Χριστόν προφήτες τώρα.. Τι να πούμε. Η εικόνα ήταν για να βάλουμε άλλο 1 ή 2 γκολ.

Στην Ελλάδα δύσκολα καλύπτονται αυτές οι διαφορές. Τι να πω… Υποσχέσεις; Θα φανεί τι θα γίνει. Μόνο να βελτιωνόμαστε μπορούμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X