Νέα μεγάλη δικαίωση για το γήπεδο

Νέα μεγάλη δικαίωση για το γήπεδο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμη πανηγυρική δικαίωση της ΑΕΚ κόντρα σε όλους όσους με πρόσχημα την «αγάπη» τους για το σωματείο προσπάθησαν να βάλουν εμπόδια για την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σήμερα ήρθε μια ακόμη αποστομωτική απάντηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία και δικαίωσε απόλυτα την συμμετοχή του προέδρου της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου στα Δ.Σ. της ΠΑΕ και ΚΑΕ.  Μια απόφαση η οποία έχει τεράστια σημασία για την ΑΕΚ καθώς κλείνει ουσιαστικά τον «δρόμο» για όσους επιχειρούν ή θα επιχειρήσουν να βγάλουν άκυρη την απόφαση του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής για το παραχωρητήριο του γηπέδου. Με την εξέλιξη αυτή νομιμοποιείται απόλυτα η παρουσία του Αλέξη Αλεξίου στα Δ.Σ. και επί της ουσίας δεν μπορεί κανείς πλέον να βρει …πάτημα και να ακυρώσει τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί τα τελευταία χρόνια.

Ο Αλέξης Αλεξίου είχε καταθέσει στην ΕΕΑ αναλυτικό υπόμνημα με το οποίο απέρριπτε έμπρακτα τα όσα είχαν ισχυριστεί οι γνωστοί….ΑΕΚτζήδες που είχαν κάνει και την σχετική καταγγελία. Η επιτροπή κατέρριψε την καταγγελία με την εξέλιξη αυτή να αποτελεί μια ακόμη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ

Η Επιτροπή επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις :

2. Καταγγελία του Β. Αργυρόπουλου (μέλους Α.Σ. ΑΕΚ) περί της σύνθεσης του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ΚΑΕ ΑΕΚ. (Υπό διάσκεψη)
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ

3. Αίτηση του Γ. Γαργαρόπουλου περί μη χορήγησης πιστοποιητικού στην ΚΑΕ ΑΕΚ μέχρι να εξοφληθεί από την εργατική αποζημίωσή του. (Υπό διάσκεψη)
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X