Μπελτσίδης στο enwsi.gr: "Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τον νικητή"

Κάλεσμα για την πρεμιέρα του Futsal
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής του Futsal, Απόστολος Μπελτσίδης αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο enwsi.gr στο ντέρμπι κορυφής που ακολουθεί με τον Πρωτεα

Αν και ξεκίνησε το πρωτάθλημα με ήττα, η συνέχεια ήταν ιδανική για την ανδρική ομάδα  Futsal της ΑΕΚ η οποία με πέντε σερί νίκες βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Μετά από έξι αγωνιστικές η «Ένωση» είναι έτοιμη να δώσει και το πρώτο ντέρμπι κορυφής καθώς το Σάββατο υποδέχεται τον Πρωτέα στο κλειστό του Γέρακα στις 17:00.  Ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ να δοκιμάζει τις δυνάμεις της θέλοντας να πάρει τη νίκη και να παραμείνει μόνη στην πρώτη θέση.

Οι άνθρωποι του τμήματος κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το παρών και να στηρίξει την ομάδα σε αυτή την δύσκολη αναμέτρηση: «Θέλουμε όλους τους φίλους της ομάδας μας κοντά μας για τη νίκη που θα μας αφήσει μόνους στην κορυφή» αναφέρει το κάλεσμα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Απόστολος Μπελτσίδης μίλησε για τον αγώνα που ακολουθεί αλλά και την μέχρι τώρα εικόνα που έχει δείξει η ομάδα του. Ο νεός προπονητής του «Δικεφάλου» είναι πεπεισμένος πως με την δουλειά η «Ένωση» έχει φέτος τις δυνατότητες για να πραγματοποιήσει μια πορεία πρωταθλητισμού και γιατί όχι να σηκώσει και την πρώτη κούπα στην ιστορία της: «Η ομάδα μας βελτιώνεται μέρα με τη μέρα κ αυτό θέλουμε να δούμε στο ματς που έρχεται. Είναι με μια ομάδα που ξεκινά κ αυτή καλά και έχει στόχο τη διάκριση. Αν φέτος θέλουμε τη κορυφή πρέπει να ανεβούμε στο …κύμα κρατώντας τον Ίστρο της νίκης μέχρι το τέλος» σχολίασε αρχικά.

Όσον αφορά για το που πιστεύει πως θα κριθεί το παιχνίδι ο κ. Μπελτσίδης τόνισε: «Να δούμε τη κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να μας κάνει καλύτερους και κυρίαρχους μέσα στο παιχνίδι. Ειδικά τα ντέρμπι πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες και θέλουμε να κάνουμε τα λιγότερα δυνατά λάθη. Έτσι θα τιμήσουμε κ τα χρώματα της ΑΕΚ κ θα καλλιεργήσουν οι φίλαθλοι την αγάπη τους κ το ενδιαφέρον τους για το άθλημα κ την ομάδα σε μια χρονιά που μπορεί το τμήμα να παλέψει για έναν τίτλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X