Η περιφέρεια θα γείρει την πλάστιγγα

Η περιφέρεια θα γείρει την πλάστιγγα
Photo Credits: INTIME

Η αναμέτρηση κόντρα στην Μπεσίκτας δεν θα έχει ομοιότητες με τις προηγούμενες. Ο βασικός λόγος είναι πως η ΑΕΚ δεν ξεκινά από τη θέση του φαβορί στην αναμέτρηση αυτή, καθώς απέναντί της έχει μια ομάδα πολύ καλά διαβασμένη, στην οποία αγωνίζονται παίκτες υψηλού επιπέδου, όπως ο Στίματς, ο Ρολ και ο Στρόμπερι.

Παρ’ όλα αυτά, η Ένωση, η οποία θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό της, δεν έχει κανένα λόγο να… φοβάται. Αυτό γιατί έχει και την ποιότητα, σαν ρόστερ, αλλά και την καλή ψυχολογία για να πάρει αυτό που θέλει. Ρίχνοντας, άλλωστε, κάποιος μια ματιά στο ρόστερ της Βασίλισσας θα δει πως υπάρχουν παίκτες που έχουν αγωνιστεί πάρα πολλές φορές σε αναμετρήσεις σαν αυτή κόντρα στην τουρκική ομάδα.

Μάλιστα, στην περιφέρεια η Βασίλισσα έχει σαφές πλεονέκτημα κόντρα στους «μαυραετούς». Ούκιτς, Ιβάνοβιτς, Ντίξον είναι μια τριάδα η οποία μπορεί να κάνει πάρα πολλές ζημιές και δύσκολα μπορεί να «ματσαριστεί» από τους Ρολ, Τόμπσον, Σιπάχι και Ουίμς. Τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα για την ΑΕΚ, από τη στιγμή που μπαίνουν στην… εξίσωση και οι Λαρεντζάκης-Βασιλειάδη, οι οποίοι ανεβάζουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο.

Τι σημαίνει αυτό; Πως η Ένωση οφείλει να εκμεταλλευτεί την… δύναμη πυρός της, τους παίκτες που αγωνίζονται στην περιφέρεια, ώστε να πάρει το δίποντο της νίκης και να συνεχίσει αήττητη τις υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη…

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X