ΑΕΚ-Μπεσίκτας, το παιχνίδι της εβδομάδας!

ΑΕΚ-Μπεσίκτας, το παιχνίδι της εβδομάδας!
Photo Credits: INTIME

Το Basketball Champions League οδεύει στην τρίτη αγωνιστική του και σε αυτή η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπεσίκτας, στο κλειστό του ΟΑΚΑ (01/11, 19:00). Μια αναμέτρηση την οποία η διοργανώτρια αρχή προσφώνησε ως “το παιχνίδι της εβδομάδας”!

Σε αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξε το αήττητο ρεκόρ των δύο ομάδων, τόσο στη διοργάνωση, όσο και στα εγχώρια πρωταθλήματά τους. «Δίχως αμφιβολία, αν και είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν το αήττητο ξεκίνημά τους δείχνει και την πρόθεση που έχουν οι δύο ομάδες», αναφέρει μεταξύ άλλων το αφιέρωμα.

Παράλληλα, αναφορά γίνεται και στα μεγάλα «όπλα» των δύο ομάδων. Από τη μία οι Ρόκο Λένι Ούκιτς και Μάικλ Ντίξον, που προσφέρουν στην ΑΕΚ 22 πόντους, 8,5 ασίστ και 2,5 κλεψίματα και από την άλλη οι Ντι Τζέι Στρόμπερι και Μάικλ Τόμπσον, που αριθμούν 22,5 πόντους, 6,5 ριμπάουντ και 6 ασίστ στις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Το πλήρες κείμενο της ιστοσελίδας του Basketball Champions League:

«Το νικηφόρο σερί των επτά αγώνων από την αρχή της σεζόν και η μοναξιά της κορυφής στον Ε’ Όμιλο, είναι τα δύο βασικά βραβεία που διακυβεύονται όταν η ΑΕΚ και η Μπεσίκτας θα συναντηθούν το απόγευμα της Τρίτης (σ.σ. σήμερα), στο παιχνίδι της εβδομάδας. Κι οι δύο ομάδες είναι αυτή την στιγμή στο 4-0 στα εθνικά τους πρωταθλήματα, καθώς επίσης και στο 2-0 στον Ε’ Όμιλο, στην κανονική σεζόν του Champions League.

Αμφότερες, δεν έχουν κάνει κανένα λάθος, αν και ακόμα είναι νωρίς στη σεζόν, αλλά αυτό το νικηφόρο σερί των έξι αγώνων είναι σημαντικό για τις δύο ομάδες, για να δείξουν τις προθέσεις τους. Οι δύο ομάδες είναι από τα μεγάλα φαβορί για να φτάσουν πολύ ψηλά, σε όλες τις διοργανώσεις που παίρνουν μέρος φέτος και κανείς τους, δεν έχει κρύψει ότι ο στόχος είναι να φτάσουν στο Final-4 του Champions League.

Η ΑΕΚ μπαίνει στην 3η αγωνιστική, έχοντας την 3η καλύτερη άμυνα, ανάμεσα σε 40 ομάδες που συμμετέχουν στο Champions League (σ.σ. πίσω από τη Λε Μαν και τη Μονακό), αφού δέχεται κατά μέσο όρο 53,5 πόντους ανά αγώνα. Η Μπεσίκτας δέχεται 68 πόντους μέσο όρο, αλλά η τουρκική ομάδα έχει το πλεονέκτημα ότι αξιοποιεί καλύτερα την επιθετική άμυνα και πετυχαίνει στην επίθεση από λάθη αντιπάλου 5,5 πόντους περισσότερους από την ΑΕΚ.

Επίσης, η Μπεσίκτας σκοράρει μέσο όρο 16 πόντους σε αιφνιδιασμό, ενώ η ΑΕΚ αντίστοιχα έχει 11. Για αυτό η μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες θα είναι σπουδαία και οι δύο αντίπαλοι θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους.

Η ΑΕΚ θα χρειαστεί μεγάλο παιχνίδι από την δυάδα των Ρόκο-Λένι Ούκιτς και Μάικλ Ντίξον, που από κοινού έχουν μέχρι στιγμής μέσο όρο 22 πόντους, 8,5 ασίστ και 2,5 κλεψίματα στην διοργάνωση, παρά το γεγονός ότι αγωνίζονται για μόλις 23,5 και 23 λεπτά αντίστοιχα. Η Μπεσίκτας από τη μεριά της, θα χρειαστεί την σταθερότητα των Ντι-Τζέι Στρόμπερι και Μάικλ Τόμπσον, που έχουν από κοινού μέσο όρο 22,5 πόντους, 6,5 ριμπάουντ και 6 ασίστ ανά ματς, μέχρι στιγμής».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X