Οι αριθμοί δείχνουν... ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ και οι Ούγγροι
Photo Credits: INTIME

Το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της φετινής σεζόν πλησιάζει, για την ΑΕΚ. Η Βασίλισσα θα αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας (01/11, 19:00), έχοντας έναν και μόνο στόχο: Τη νίκη, που θα την εδραιώσει στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου της και -ταυτόχρονα- θα «ζεστάνει» ακόμα περισσότερο τον κόσμο ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Ο Γιούρι Ζντοβτς, οι συνεργάτες, αλλά και οι παίκτες του, γνωρίζουν πως το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι, ενόψει της αναμέτρησης με την -αήττητη- τουρκική ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα, όμως, πέραν της ποιότητας που υπάρχει στο ρόστερ, η Βασίλισσα ποντάρει σε δύο ακόμα σημαντικούς παράγοντες: Τον κόσμο, αλλά και την στατιστική υπεροχή της!

Όσον αφορά τον «έκτο παίκτη», αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, συνεχίζοντας το… πάρτι που έχει ξεκινήσει από το ξεκίνημα της σεζόν.

Όσον αφορά την στατιστική, η ανωτερότητα της ΑΕΚ είναι εμφανής, στις περισσότερες από τις βασικές στατιστικές κατηγορίες. Η Ένωση είναι πιο αποτελεσματική σε δίποντα και βολές (61,4% έναντι 59% στην πρώτη, 79,3% έναντι 65,4% στη δεύτερη κατηγορία). Παράλληλα, η Βασίλισσα υπερτερεί στα ριμπάουντ (36,5 έναντι 32), στα κλεψίματα (8 έναντι 7), στις τάπες (6 έναντι καμίας), ενώ κάνει λιγότερα λάθη (8 έναντι 12 της τουρκικής ομάδας).

Τα μόνα σημεία στα οποία υπερέχει η Μπεσίκτας είναι τα τρίποντα (38,9% η ΑΕΚ, 42,6% η Μπεσίκτας) και οι ασίστ (17 η ΑΕΚ, 19 η Μπεσίκτας), όπου με καλή εμφάνιση η ΑΕΚ δεν θα έχει πρόβλημα να φέρει και σε αυτούς τους τομείς το παιχνίδι στα μέτρα της.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X