Στον 2ο «Δρόμο των Αθανάτων» ο Ζαχαριάδης

Στον 2ο «Δρόμο των Αθανάτων» ο Ζαχαριάδης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων της ΑΕΚ έτρεξε σε έναν ακόμη σημαντικό αγώνα, ανήμερα του «ΟΧΙ» τιμώντας τέσσερις ξεχωριστές προσωπικότητες της ελληνικής ιστορίας

Στον 2ο «Δρόμο των Αθανάτων» 142 χλμ, έτρεξε ο δρομέας Μεγάλων αποστάσεων της ΑΕΚ, Γιώργος Ζαχαριάδης (ΤΕΜΟΝ Α.Ε.Κ.). Ένας νέος αγώνας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε ανήμερα 28 Οκτωβρίου, επέτειος του «Όχι». Οι δρομείς κάλυψαν 142 χλμ. Ξεκινώντας από την κεντρική πλατεία Άρεως της Τρίπολης, περνώντας από τις πόλεις Σπάρτη, Μυστρά και τερμάτισαν στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας με χρονικό όριο τις 24 ώρες.

Η διαδρομή ήταν εξολοκλήρου  ασφάλτινη  μέσα στον ορεινό όγκο του Ταϋγέτου με το όριο του αγώνα να είναι 24 ώρες. Οι δρομείς με ατσαλένια θέληση αψηφώντας τον βροχερό καιρό, το κρύο και τον αέρα, έτρεξαν αποτίνοντας φόρο τιμής σε τέσσερις ξεχωριστές προσωπικότητες της ελληνικής ιστορίας, περνώντας από τα αγάλματα των ηρώων : το άγαλμα του Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη, το άγαλμα του Βασιλιά Λεωνίδα στην Σπάρτη, το άγαλμα του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορα Κων/νου Παλαιολόγου στον Μυστρά, το άγαλμα του Παπαφλέσσα  και του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Καλαμάτα.

Στην προσπάθειά του αυτή ο δρομέας της ΑΕΚ είχε ως σκοπό να τιμήσει τους «Αθανάτους» της Ελληνικής Ιστορίας ενώ ταυτόχρονα συνόδευε δύο νέους δρομείς τον Αλέξανδρο και τον Δημήτρη (από την ομάδα «Χελώνες» Λάρισας, οι οποίοι έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στις μεγάλες αποστάσεις.

Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές αφού από την ώρα εκκίνησης (14:00) της 28ης Οκτωβρίου και για 5 συνεχείς ώρες έβρεχε ασταμάτητα ενώ την επομένη μέρα 29/10/2016 η βροχή ξανάρχισε από το πρωί ώρα 09:00 και συνέχισε επί 3 ώρες. Τόσο η βροχή όσο και το κρύο με τον αέρα στους δρόμους του Ταΰγετου, δεν πτόησαν τους δρομείς η οποίοι τερμάτισαν επιτυχώς εντός των χρονικών ορίων της διοργάνωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X