Το ματς έπρεπε να διακοπεί (ΦΩΤΟ)

Το ματς έπρεπε να διακοπεί (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την ελεεινή διαιτησία του Σιδηρόπουλου είναι δεδομένο πως θα έχουμε να πούμε πολλά τις επόμενες μέρες. Υπήρξαν πολλά στο ματς της Τούμπας, πριν φτάσουμε στη μοιραία φάση των καθυστερήσεων, όταν από ανύπαρκτο κόρνερ υπήρξε το γκολ που προκάλεσε την ήττα. Νωρίτερα, δεν μοίρασε κάρτες στα σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά κυρίως δεν εφάρμοσε τον κανονισμό για τη ρίψη φωτοβολίδων ευθείας ρίψης.

Ηδη, όλοι είδαν πως διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι για να κάνει παρατηρήσεις στη φάση του 79’, όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έριξαν φωτοβολίδα στον αγωνιστικό χώρο (και ενώ η ΑΕΚ ήταν σε αντεπίθεση). Στις συνεχείς διαμαρτυρίες του Βασίλη Δημητριάδη και των κιτρινόμαυρων υπευθύνων πως έπρεπε να διακόψει το ματς, ο Σιδηρόπουλος αντέτεινε πως θα έκανε συστάσεις από τα μεγάφωνα και θα το διέκοπτε στην επόμενη φορά.

Ωστόσο, όπως αποδεικνύει η φωτογραφία που έφτασε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε, αυτή ήταν η…επόμενη φορά. Διότι, νωρίτερα και συγκεκριμένα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, υπήρξε ακόμα μια ρίψη φωτοβολίδας ευθείας ρίψης που απειλούσε τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Ο Σιδηρόπουλος έκλεισε τα μάτια και έκανε πως δεν είδε και έτσι στη δεύτερη φωτοβολίδα, που θα έπρεπε να διακόψει οριστικά, εκείνος απλά έμεινε στις συστάσεις.

fotovolida-fotovolida

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X