Δύναμη της ΑΕΚ, το σουτ!

Δύναμη της ΑΕΚ, το σουτ!
Photo Credits: INTIME

Στα Τρίκαλα η ΑΕΚ δεν πραγματοποίησε εμφάνιση ανάλογη των προηγούμενων αγωνιστικών. Αυτό έδωσε δικαίωμα στην τοπική ομάδα να μείνει κοντά στο σκορ και στο πρώτο μέρος να κάνει… ζημιά στην Βασίλισσα. Εν τέλει, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς ανέβασαν την απόδοσή τους. Όχι σε υπερβολικό βαθμό, αλλά φρόντισαν να παίξουν όσο χρειαζόταν και για να κρατήσουν χαμηλά τους Θεσσαλούς, αλλά και για να πάρουν μία ακόμα άνετη νίκη.

Αυτό που βοήθησε την Βασίλισσα να πάει το παιχνίδι στα μέτρα της ήταν το καλό περιφερειακό σουτ! Ουίλιαμς και Βασιλειάδης πήραν προσπάθειες όταν η μπάλα «έκαιγε» και φρόντισαν να δώσουν τον… ρυθμό στην αναμέτρηση. Από κοντά και ο Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος ναι μεν ήταν άστοχος σε γενικές γραμμές, όμως οι 13 πόντοι και τα 6 ριμπάουντ έκαναν τη διαφορά στην αναμέτρηση

Στο φετινό ρόστερ η ΑΕΚ διαθέτει πολλές… απειλές από μακριά, γεγονός το οποίο την κάνει απρόβλεπτη και επικίνδυνη, ενώ μπορεί να «ξεκλειδώσει» τις αντίπαλες άμυνες ακόμα και στις μέτριες βραδιές της ομάδας. Και στα Τρίκαλα πήραμε μια… γεύση από το τι μπορεί να συμβεί την φετινή σεζόν ακόμα και όταν ένα παιχνίδι «στραβώνει».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X