Στο «μικροσκόπιο» οι 11 κόντρα στα Τρίκαλα

Στο «μικροσκόπιο» οι 11 κόντρα στα Τρίκαλα
Photo Credits: INTIME

Για ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε. Η Βασίλισσα έκανε φύλλο και φτερό τα Τρίκαλα, στο δεύτερο ημίχρονο και συνέχισε δίχως απώλειες την πορεία της. Όλα αυτά σε μια αναμέτρηση η οποία δεν ξεκίνησε όπως την ήθελαν οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς, όμως το δεύτερο μέρος, αλλά και το φινάλε του παιχνιδιού ήταν το… ιδανικό!

Ας δούμε, όμως, κάθε παίκτη ξεχωριστά, μέσα από την ατομική κριτική του enwsi.gr:

Ρόκο Λένι Ούκιτς: Ξεκίνησε αρκετά νωχελικά την αναμέτρηση, όμως όσο περνούσε η ώρα έβγαζε ποιότητα. Δεν έκανε… θόρυβο με την εμφάνισή του, όμως μοίρασε 5 -σημαντικές- ασίστ, δείχνοντας την ποιότητά του ακόμα και στα δύσκολα σημεία. Καταλυτικός για την πορεία της ΑΕΚ.

Ντούσαν Σάκοτα: Ο αρχηγός έβγαλε ψυχή και πάθος για ένα ακόμα παιχνίδι. Εκ των κορυφαίων της Βασίλισσας, φρόντισε να κάνει τη… δουλειά με τον καλύτερο τρόπο, καθώς «φόρτωσε» το αντίπαλο καλάθι με 13 πόντους. Βοήθησε πολύ και στο κομμάτι των ριμπάουντ, όντας εξίσου αποτελεσματικός.

Κώστας Βασιλειάδης: Ο «Βάσκος» έδειξε ποιότητα στα κρίσιμα σημεία. Όταν η ΑΕΚ έδειχνε να κολλάει στο σκορ, εκείνος πήρε τη μπάλα και… εκτέλεσε. Στο δεύτερο μέρος ήταν απολαυστικός και θύμισε κάτι από αυτά που θέλουν να δουν άπαντες στην ομάδα.

Μίλαν Μιλόσεβιτς: Δεν πήρε προσπάθειες και γενικότερα δεν έκανε… αισθητή την εμφάνισή του. Είχε διάθεση να προσφέρει, αλλά δεν του βγήκε το παιχνίδι και έμεινε σε μέτρια επίπεδα. Δεν χρειάστηκε, τουλάχιστον, να φορτσάρει, καθώς φρόντισαν γι αυτό ο Ουίλιαμς με τον Βασιλειάδη.

Δημήτρης Χαριτόπουλος: Αγωνίστηκε μόλις 18 δευτερόλεπτα και όπως είναι φυσικό δεν μπορεί να κριθεί.

Μάικλ Ντίξον: Ο Αμερικανός ξεκίνησε ορεξάτος στο πρώτο ημίχρονο. Έβαλε τα σουτ και έδωσε λύσεις σε σημεία που η ΑΕΚ έδειχνε να μην μπορεί να βρει σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή του έπεσε, όσον αφορά την επίθεση, όμως συνέβαλε στο παιχνίδι της Ένωσης μέσα από τις ασίστ.

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: Ξεκίνησε πενταδάτος για ένα ακόμα παιχνίδι. Έπαιξε περίπου 10 λεπτά και ανταποκρίθηκε σε αυτά που ήθελε να δει ο Ζντοβτς. Ο «Λάρυ» από το ξεκίνημα της σεζόν είναι μια υπολογίσιμη μονάδα του συνόλου και βοηθάει πολύ στο αμυντικό κομμάτι.

Νίκολα Ιβάνοβιτς: Ο Μαυροβούνιος μπήκε στο παρκέ και έφερε ισορροπία στην ομάδα. Δεν έκανε… περιττές ενέργειες, ενώ φρόντισε να μοιράσει με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι. Πίεσε αρκετά στην άμυνα. Τα σουτ δεν μπήκαν, όμως τα 4 ριμπάουντ και οι 3 ασίστ είναι μεγάλο συν για εκείνον!

Δημήτρης Μαυροειδής: Εν αντιθέσει με την αναμέτρηση στο Βέλγιο, κόντρα στη Σαρλερουά, ο «Μαύρο» ήταν εξαιρετικός κοντά στο καλάθι. Τον «σημάδεψαν» οι συμπαίκτες του και δικαιώθηκαν, καθώς είχε τον τρόπο είτε να σκοράρει, είτε να κερδίσει φάουλ. Από τις πιο «μεστές» εμφανίσεις του.

Τζαουάντ Ουίλιαμς: Ο Αμερικανός ήταν σημείο αναφοράς για την ΑΕΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτός που με 5 διαδοχικούς πόντους έβαλε την ΑΕΚ σε θέση οδηγού και εν συνεχεία δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Δεν σταμάτησε να μιλάει στους συμπαίκτες του και φανέρωσε για ένα ακόμα παιχνίδι τον σημαντικό ρόλο που έχει εντός των αποδυτηρίων. Από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τα κιτρινόμαυρα.

Γιώργος Τσαλμπούρης: Μπήκε στο φινάλε του αγώνα, ενώ όλα είχαν κριθεί, όμως έβγαλε σοβαρότητα από το πρώτο δευτερόλεπτο. Δεν μπήκαν τα σουτ, όμως είχε και τσαμπουκά, αλλά και αυτοπεποίθηση για να «εκτελέσει».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X