Ο Σιδηρόπουλος ορίστηκε στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Δεν αντέχουν το 50-50 στο λιμάνι (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως αναμενόταν, ο ρέφερι από τα Δωδεκάνησα ορίστηκε να διευθύνει το κυριακάτικο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Πρώτος βοηθός θα είναι ο Ευθυμιάδης Δαμιανός από την Πιερία, δεύτερος ο Κωσταράς Πολυχρόνης από την Αιτωλοακαρνανία και τέταρτος ο Μάνταλος Σταύρος από την Καβάλα. Παρατηρητής ορίστηκε ο Καλύβας Δημήτρης από την Εύβοια. Ο κορυφαίος αυτήν τη στιγμή διαιτητής της Ελλάδας είχε οριστεί και στο περυσινό παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τούμπα, όταν η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1, ενώ δεν έχει δοθεί πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στο Σιμόες με το σκορ στο 1-1.

Τι κάνει η ΑΕΚ με Σιδηρόπουλο

Ο διαιτητής από τα Δωδεκάνησα έχει οριστεί άλλες τέσσερις φορές να «σφυρίξει» επίσημη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Ο απολογισμός έχει αρνητικό πρόσημο με την Ένωση να μετράει 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Συνολικά, ωστόσο, το πρόσημο είναι θετικό έχοντας 11 νίκες, 1 ισοπαλία και 7 ήττες.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X