Ψάχνει το ξέσπασμα της με Κέρκυρα (19:30, LIVE WEB RADIO enwsi.gr)

Ψάχνει το ξέσπασμα της με Κέρκυρα (19:30, LIVE WEB RADIO enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη νέα εντός έδρας γκέλα με τον Πανιώνιο, η ΑΕΚ αναζητά μια νίκη ψυχολογίας. Αυτή θέλει να πάρει απόψε (19:30) στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Κέρκυρα για το πρώτο παιχνίδι των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Αλλωστε η ΑΕΚ είναι η κάτοχος του τροπαίου και στόχος είναι φέτος να φτάσει ξανά στην κατάκτηση του.

Οι «κιτρινόμαυροι» του Ζοσέ Μοράις με αρκετούς βασικούς εκτός (Ανέστης, Τσιγκρίνσκι, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Ντίντακ και Γιόχανσον, οι τραυματίες Βάργκας και Λέσκοτ και ο τιμωρημένος Πατίτο) θέλουν ένα… ξέσπασμα κόντρα στους Φαίακες, ενώ αρκετοί παίκτες θα πάρουν την ευκαιρία τους για να δείξουν τις δυνατότητες τους στον Πορτογάλο προπονητή.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να παίξει ο Μπάρκας, με τον Γκάλο δεξί μπακ, τον Ντίας αριστερό μπακ, τους Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας, Γαλανόπουλο και Σιμόες στον άξονα, τον Χριστοδουλόπουλο με τον Πλατέλλα στα άκρα και τον Αραβίδη με τον Πέκχαρτ στην κορυφή του 4-4-2.

Το enwsi.gr θα σας μεταδώσει LIVE τον αγώνα από το ΟΑΚΑ μέσω WEB RADIO.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X