Ο Σιδηρόπουλος για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ την Κυριακή

Ο Σιδηρόπουλος για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ την Κυριακή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε… σίγουρα χέρια οδηγείται, όπως όλα δείχνουν, το προσεχές μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ την Κυριακή στην Τούμπα.

Όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM αναμένεται να είναι ο διαιτητής του αγώνα της Τούμπας, κάτι που θα επιβεβαιωθεί την Πέμπτη, όταν και ανακοινώνονται οι ορισμοί κάθε αγωνιστικής.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όλες τις πληροφορίες η ΚΕΔ/ΕΠΟ θα δώσει τα «κλειδιά» στον κορυφαίο κατά τεκμήριο Έλληνα διαιτητή. Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ήταν ο «άρχοντας» και του Ολυμπιακός-ΑΕΚ, στο Φάληρο με πολύ καλή διαιτησία, αν και πέρυσι δεν έδωσε στην Τούμπα πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ σε ανατροπή του Σιμόες από τον Κάτσε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το γεγονός ότι ο Σιδηρόπουλος θα οριστεί, όπως όλα δείχνουν, στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, δεν του στερεί τη δυνατότητα να σφυρίξει και το αιώνιο παιχνίδι σε δύο εβδομάδες (αν και κάτι τέτοιο μάλλον δύσκολα θα συμβεί…).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X