Η πρώτη τους με τα «κιτρινόμαυρα» και οι ευκαιρίες

Η πρώτη τους με τα «κιτρινόμαυρα» και οι ευκαιρίες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Ανέστης έπαιξε βασικός και στα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος και στα δύο του Europa League. Ο Βασίλης Μπάρκας αναγνωρίζοντας ότι ο Ανέστης είναι η Νο1 επιλογή κάτω από τα δοκάρια περίμενε στωικά την ευκαιρία του. και τώρα ήρθε… Το ματς Κυπέλλου με την Κέρκυρα την Τρίτη θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο του νεαρού Μπάρκα, που περιμένει να δείξει το ταλέντο του.

Το ίδιο και ο Μανουέλ Ντίας. Ο Ντίντακ ήταν ο βασικός αριστερός μπακ και ο Ουρουγουανός ήταν στο… περίμενε, αγωνιζόμενος μόνο σε φιλικά. Τώρα έφτασε ο αγώνας για να δείξει αν μπορεί να ανταγωνιστεί τον Ισπανό και να βάλει προβληματισμό στον Μοράις για τα επόμενα παιχνίδια.

Εκτός των δύο, βασικός αναμένεται να είναι και ο Κώστας Γαλανόπουλος για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι. Ο νεαρός είχε καλή εμφάνιση με την Καλλιθέα και αναμένεται ο Πορτογάλος τεχνικός να τον εμπιστευτεί στο αρχικό σχήμα απέναντι στους Φαίακες.

Απο εκεί και πέρα, για πρώτη φορά φέτος θα δούμε ελληνικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας με Δημήτρη Κολοβέτσιο – Λαμπρόπουλο, ενώ για την επίθεση τα… κουκιά είναι μετρημένα, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να παίρνει θέση βασικού μετά την απουσία του στο ματς με τον Πανιώνιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X