Ένα γκολ-οφσάιντ και τρεις διακοπές "καθάρισαν" το ντέρμπι

Ένα γκολ-οφσάιντ και τρεις διακοπές "καθάρισαν" το ντέρμπι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ένα ματς-παρωδία στο Φάληρο, ο ΟΣΦΠ κέρδισε με 2-1 τον ΠΑΟΚ, με τις… γνωστές βοήθειες. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Βαρέλα, όμως ο ΟΣΦΠ ισοφάρισε, με αυτογκόλ του παίκτη του ΠΑΟΚ. Φάση η οποία ξεκίνησε με τον Ιντέγε να είναι σε καθαρή θέση οφσάιντ, αλλά τον επόπτη Αλεξέα να… μην το βλέπει! Ενώ ο Αρετόπουλος έβαλε στη συνέχεια το… χεράκι του, χαρίζοντας την αποβολή στον Μιλιβόγεβιτς, πριν τελειώσει το ημίχρονο.

Στη συνέχεια είχαμε σκηνές που θύμισαν θέατρο του παραλόγου, καθώς το ματς διακόπηκε τρεις φορές, λόγω των καπνογόνων που άναψαν στο γήπεδο και δεν επέτρεπαν την διεξαγωγή αγώνα. Στις καθυστερήσεις ο ΟΣΦΠ σκόραρε με τον Μιλιβόγεβιτς, ενώ νωρίτερα ο ΠΑΟΚ είχε σπαταλήσει τεράστιες ευκαιρίες, για να προηγηθεί ξανά. Μετά το γκολ όμως είχαμε ξανά τα ίδια από την εξέδρα, με τον Αρετόπουλο να στέλνει αυτή τη φορά τις ομάδες στα αποδυτήρια. Εκεί και έπειτα από διαβουλεύσεις, αποφασίστηκε το ματς να συνεχιστεί, αν και ενδεχομένως θα έπρεπε να διακοπεί οριστικά ίσως και νωρίτερα, λόγω του υβριστικού πανό για τον Σταύρο Κοντονή, που κυμάτιζε στην θύρα 7. Μετά από όλα αυτά, παίχτηκαν άλλα τρία λεπτά ποδόσφαιρο, με τον ΟΣΦΠ να παίρνει με αυτόν τον τρόπο τη νίκη με 2-1 και να αποσπάται 4 βαθμούς από την δεύτερη ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X