Στην κορυφή με μια ντουζίνα γκολ η ΑΕΚ Futsal

Κάλεσμα για την πρεμιέρα του Futsal
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίδειξη δύναμης έκανε η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ η οποία επικράτησε με το εντυπωσιακό 10-0 του Υπερίωνα στο κλειστό του Γέρακα.

Μια νίκη η οποία ήρθε με χαρακτηριστική άνεση για την «Ένωση» η οποία παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς. Η ομάδα του Απόστολου Μπελτσίδη ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα για να φτάσει στην τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα σε πέντε αγώνες. Τέσσερα γκολ για την ΑΕΚ από τον Συκαρά, χατ τρικ σημείωσε ο Στουπάθης και από ένα τέρμα οι Θεοδωρόπουλος, Ασημακόπουλος και Αντωνάκας. Το «κιτρινόμαυρο» τμήμα κάνει φέτος μια νέα προσπάθεια και μέσα από τα παιχνίδια έχει δείξει πως βρίσκει το καλό της εαυτό. Όπως ανέφερε και ο προπονητής αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι χρόνο και δουλειά και μέσα από τέτοιου είδους σκορ, τονώνεται και η αυτοπεποίθηση των παικτών.

Την αποστολή της ΑΕΚ αποτέλεσαν οι: Αχής, Θεοφίλου, Ηλιάδης, Μπούσμπουρας, Αρτινός, Ζιάκας, Παπαευστρατίου, Θεοδωρόπουλος, Συκαράς, Ταρνανίδης, Μάντης, Λιαρόπουλος, Αυλωνίτης κι Αντωνάκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X