Κετσπάγια: «Στην Ελλάδα ανάλογα με το αποτέλεσμα μένεις ή φεύγεις»

Εικόνες από το φιλικό Άρης- ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά τις απώλειες βαθμών με Ηρακλή και Ολυμπιακό, γνωρίζει πολύ καλά ότι έχει δύσκολο έργο και το κλίμα είναι αρνητικό στην ΑΕΚ. Ο ίδιος ο Γεωργιανός προπονητής σχολιάζοντας την κατάσταση απάντησε στο ερώτημα αν νιώθει ότι μπαίνει στο γήπεδο με το πιστόλι στον κρόταφο και ήταν απόλυτα ξεκάθαρος και με επίγνωση των ευθυνών του.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για το αν αισθάνεται ότι πλέον σε κάθε ματς μπαίνει στο γήπεδο “με το πιστόλι στον κρόταφο” και ότι παίζεται η θέση του σε κάθε αγώνα:

«Έτσι είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάθε αγωνιστική μπαίνεις μέσα για να επιβιώσεις. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε κι εμείς. Στο εξωτερικό είναι διαφορετικά. Οι προπονητές της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το λάθος. Εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε λάθος. Είναι όπως το είπατε. Κάθε αγωνιστική μπαίνεις στο γήπεδο και ανάλογα με το αποτέλεσμα ή μένεις ή φεύγεις. Ειδικά αν είσαι στις μεγάλες ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους.

Σε προηγούμενη ομάδα (Ολυμπιακό) είχαμε φύγει χωρίς να χάσουμε παιχνίδι. Σε άλλη ομάδα (ΑΠΟΕΛ) κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και μάλιστα με διαφορά κι όμως φύγαμε. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα κι αυτό προσθέτει πίεση σε όλους. Όταν όμως είσαι σε μια μεγάλη ομάδα πάντα υπάρχει πίεση. Πρέπει να αντέξεις και να προχωρήσεις μπροστά. Δεν μπορείς να κοιτάζεις πίσω. Σίγουρα είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Εγώ πολύ περισσότερο απ’ όλους επειδή είμαι ο προπονητής».

Για το ματς με τη Λάρισα:

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Μέχρι τώρα έχουμε δει ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Το ότι είσαι μεγάλη ομάδα δε σημαίνει ότι θα σου δώσει κάποιος βαθμούς, χωρίς να μπεις μέσα στο γήπεδο και να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και μετά από ατυχή αποτελέσματα θέλουμε να πάρουμε το τρίποντο της νίκης.

Δεν θα αλλάξουμε κάτι σε ότι αφορά στο σύστημα, αλλά θα έχουμε αλλαγές στα πρόσωπα. Δουλέψαμε πολύ καλά τις δύο προηγούμενες εβδομάδες κι αυτό που περιμένουμε είναι να μπούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να δείξουμε αυτά που μπορούμε. Αν το κάνουμε αυτό, θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Κάθε νίκη είναι για καλό. Δεν έχει σημασία τι έκανες την προηγούμενη εβδομάδα. Κάθε φορά που παίζεις, προσπαθείς να κερδίσεις. Όταν έχεις στόχους δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X