Οι σκέψεις και οι ευκαιρίες της... Καλλιθέας

Οι σκέψεις και οι ευκαιρίες της... Καλλιθέας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου αναφέρει ρητά ότι μετά από ήττα, το ιδανικό είναι γρήγορα να υπάρχει το επόμενο ματς. Ώστε να έρθει η… αντίδραση και το επιθυμητό ξέσπασμα.

Η ΑΕΚ μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη έπεσε στην ατυχία της διακοπής του πρωταθλήματος και ο Τιμούρ Κετσπάγια για να καλύψει το κενό επέλεξε να γίνει φιλικό.

Και με τους Μάνταλο, Μπακασέτα, Λέσκοτ, Βάργκας, Σιμόες, Τζανετόπουλο και Μπάρκα εκτός, πολλοί παίκτες σήμερα (16:30, LIVE WEB RADIO enwsi.gr) θα έχουν την ευκαιρία στην Καλλιθέα να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Αρχικά ο Κετσπάγια θα τσεκάρει τον Κολοβέτσιο ως παρτενέρ του Τσιγκρίνσκι, μετά τον τραυματισμό του Λέσκοτ. Θα δοθεί χρόνος στον Χριστοδουλόπουλο για να πάρει ρυθμό (κάτι που ισχύει και για τον Πατίτο) και να είναι πιο έτοιμος στην επανέναρξη, ενώ και ο Αλμέιδα επιστρέφει μετά από 2,5 παιχνίδια που έχασε λόγω ενοχλήσεων στην μέση. Ευκαιρία για να επανέλθει έχει και ο Γαλανόπουλος που θα είναι βασικός και στον άξονα.

Από εκεί και πέρα, παίκτες όπως ο Ντίας και ο Πλατέλλας περιμένουν να αρπάξουν την ευκαιρία, κόντρα σε μία ομάδα που προετοιμάζεται για την σέντρα της Football League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X