Δεύτερη ευκαιρία στον Τιμούρ

Στις μεταγραφές μετράει το μυαλό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα δεδομένα που διαμόρφωσε η χθεσινή μέρα και παραμονή του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της ΑΕΚ θα προχωρήσει η ομάδα, όπως επιβεβαιώθηκε και σε επικοινωνία που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ανάμεσα στους δύο άνδρες υπήρξε ταύτιση απόψεων για τους χειρισμούς της υπόθεσης και πλέον είναι σαφές πως δίδεται δεύτερη ευκαιρία στον Τιμούρ για να αναστρέψει την κατάσταση και να γιατρέψει τις «πληγές» που άνοιξε το ντέρμπι.

Στην ΑΕΚ δεν έχουν καμία βιασύνη για να πάρουν αποφάσεις. Κυρίως, επειδή αντιλαμβάνονται πως δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν λάθος. Αυτήν τη στιγμή κρίθηκε προτιμότερο να ζυγίσουν με προσοχή τα δεδομένα και να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με ηρεμία και μακριά από την πίεση της βαριάς ήττας στο Φάληρο. Να βρουν με ψυχραιμία τη λύση που θα είναι καλύτερη για την ομάδα και θα την κρατήσει στους στόχους της.

Ο Τιμούρ κέρδισε χρόνο και συνεχίζει στον πάγκο της ΑΕΚ. Βέβαια, όπως συμβαίνει σε κάθε μεγάλο κλαμπ, η Ενωση εξετάζει πλέον λύσεις ώστε να είναι έτοιμη, εάν η κατάσταση αποδειχθεί μη αναστρέψιμη. Ωστόσο, ο Τιμούρ είναι εκείνος που φαίνεται πως θα οδηγήσει την ομάδα στη Λάρισα και θα έχει την ευκαιρία να δείξει πως όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκης (και σε μικρότερο βαθμό με τον Ηρακλή), ήταν καταστάσεις που μπορούν να αλλάξουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X