Λαμπρόπουλος: «Δική μου όλη η ευθύνη για την ήττα»

Λαμπρόπουλος: «Δική μου όλη η ευθύνη για την ήττα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος βγήκε μπροστά, ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό και ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες, τον προπονητή του, αλλά και τον κόσμο της Ένωσης.

Οι δηλώσεις του αμυντικού των «κιτρινόμαυρων»:

«Έχω μάθει στη ζωή μου να βγαίνω μπροστά, δε μ’ αρέσει να κρύβομαι, δε μ’ αρέσει να ρίχνω ευθύνες δεξιά κι αριστερά. Οι συμπαίκτες μου δε φταίνε για την ήττα, θεωρώ ότι πρέπει να αναλάβω όλο το μέρος της ευθύνης για την ήττα διότι σε σημείο κρίσιμο και σε σημείο που αρχίσαμε να πιέζουμε και να ανεβαίνουμε στο παιχνίδι, υπέπεσα σε ένα λάθος. Θεωρώ ότι πρέπει να αναλάβω την ευθύνη, έτσι θα νιώθω καλύτερα εγώ.

Θέλω να ζητήσω αρχικά συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου, θέλω να ζητήσω συγγνώμη απ’ τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας στην ομάδα και το κυριότερο θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο, που ουσιαστικά δεν ανταποκρίθηκα και δεν έπαιξα όπως έπρεπε. Γενικά ήταν ένα κακό παιχνίδι, θέλω να το ξεχάσω, αλλά θέλω να πάρω την ευθύνη εγώ, οι συμπαίκτες μου δεν πιστεύω ότι φταίνε σ’ όλο αυτό».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ μπήκε φοβισμένη: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό, έπαιζα κι εγώ εκείνη την ώρα, γενικά δε μας βγήκαν πολλά πράγματα, χάσαμε πάρα πολλές μονομαχίες, αλλά το κρισιμότερο σημείο ήταν εκεί που έκανα το λάθος εγώ. Θέλω να πάρω την ευθύνη εγώ πάνω μου, δε θα κρυφτώ και συνεχίζουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X