Κετσπάγια: «Η ΑΕΚ χρειάζεται ηγέτες, μόνο έναν είχαμε…»

Κετσπάγια: «Η ΑΕΚ χρειάζεται ηγέτες, μόνο έναν είχαμε…»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απογοητευμένος από το σκορ και κακή εικόνα ο Τιμούρ Κετσπάγια ανέλαβε την ευθύνη για το 3-0 στο Καραϊσκάκη. Ο Γεωργιανός τεχνικός μάλιστα εξήγησε ότι χρειαζόντουσαν ηγέτες και η ΑΕΚ είχε μόνο έναν απόψε, τον Πέτρο Μάνταλο που ήταν τραυματίας.

«Δεν έχουμε να πούμε πολλά. Δεν θέλαμε να λέμε λόγια, αλλά να παίξουμε. Δεν πήγαν καλά τα πράγματα από την αρχή. Θα ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά. Δυστυχώς δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεχθήκαμε γκολ νωρίς. Αυτά που είχαμε πει, σε ένα ντέρμπι χρειάζεται περισσότερα από όσα δείξαμε. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε στο β’ ημίχρονο, αλλά μας στοίχισαν τα λάθη ακόμη δύο γκολ, το τρίτο γκολ ήρθε από καραμπόλα. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν βάλαμε γκολ. Δεν αξίζαμε. Δεν το δείξαμε το τι ομάδα είμαστε».

Για την κακή αμυντική λειτουργία και το αν την δούλεψε μέσα στην εβδομάδα:

«Αν δούλευαν όλα θα πηγαίναμε καλά. Αν δεν τρέχεις δεν παλεύεις… Στην μεσαία γραμμή είχαμε μόνο τον Μάνταλο που ήταν τραυματίας και ο καλύτερος του ματς. Η ΑΕΚ χρειάζεται ηγέτες, αλλά η ΑΕΚ είχε μόνο τον Μάνταλο απόψε. Το δεύτερο γκολ μας έκοψε τα πόδια. Ηρθε και το τρίτο στο τέλος. Χρειαζόμαστε πολλά περισσότερα σε ντέρμπι από όσα είχαμε.

Για τον Λαμπρόπουλο και γιατί δεν τον έκανε αλλαγή:

«Δεν θέλαμε να τον τιμωρήσουμε επειδή έκανε λάθος στο γκολ. Είχαμε τον Σιμόες, τελευταίο καιρό παίζει με πρόβλημα στο πόδι. Δεν είμαι ευχαριστημένος ναι από τον Λαμπρόπουλο. Θέλαμε να βάλουμε παίκτες που είναι στο 100%, μίλησα με Σιμόες και του εξήγησα. Δεν ήταν έτοιμος, θέλει θεραπεία. Όταν γυρίσουμε σε 2 εβδομάδες ελπίζουμε να είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Τι ευθύνη έχει:

«Εγώ έχω το μεγαλύτερο μερίδιο. Δεν έφεραν αποτελέσματα οι αλλαγές. Και αυτοί που έπαιξαν 60 λεπτά, ή 70 λεπτά, δεν βοήθησαν. Και οι αλλαγές».

Ποσό είναι δύσκολο για την επόμενη μέρα:

Είναι δύσκολο στην Ελλάδα, παρότι τώρα ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα. Περιμένεις καλύτερη απόδοση από την ομάδα, καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν τα είχαμε αυτά σήμερα. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκίνησε. Έχουμε πολλά ματς. Καμία ομάδα δεν ξέφυγε. Όλες οι ομάδες είναι εκεί… Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Έχουμε παίκτες που θέλουν χρόνο, ήρθαν μετά την προετοιμασία. Μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι η δουλειά, τίποτε άλλο.

Η ΑΕΚ θεώρησε εύκολο το ματς λόγω των ηττών του ΟΣΦΠ:

«Ο Ολυμπιακός είχε 2 ματς που δεν άξιζε να τα χάσει, η τύχη σου γυρνάει κάποιες φορές. Τα 2 γκολ που δεχθήκαμε στο τέλος αν μπορούσαμε να τα αποφύγουμε θα διεκδικούσαμε κάτι στο τέλος. Παρότι δεν αξίζαμε. Δεν αξίζεις πάντα, είναι ντέρμπι. Δυστυχώς δεν ήμασταν, όλοι μαζί εννοώ, έτοιμοι και δεν κάναμε τίποτα».

Μήπως χρειάζεται να ξαναδείτε το υλικό:

«Ο Γαλανόπουλος ήταν άρρωστος, πριν λίγες ημέρες γύρισε. Τον έβαλα με Σεντ Ετιεν. Πρέπει να τα κοιτάμε όλα. Δεν δικαιολογώ τίποτε. Η ΑΕΚ φταίει και όλοι μας, πρώτος εγώ. Σε ντέρμπι χρειάζεται πολλά. Τρέξιμο, πάθος, αγωνιστικότητα. Μας έλειπαν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X