Ο Λάζαρος τραγουδούσε, ο Τιμούρ λατρευόταν και ο Λέσκοτ… τρομοκρατήθηκε

Original... τρέλα στο ξενοδοχείο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το χθεσινό ξέσπασμα των οπαδών της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο, ήταν πρωτοφανές. Ειδικά για ξεκίνημα της σεζόν, δεν περίμεναν τόσο παλμό και πάθος στην Ενωση.

Και όμως οι περίπου 300 οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν… Σκεπαστή το ξενοδοχείο και οι εικόνες θύμισαν έντονα παλιές καλές εποχές Νέας Φιλαδέλφειας.

Και όσο και αν μοιάζει παράξενοι οι παίκτες και δη νέοι παίκτες της ΑΕΚ το απόλαυσαν περισσότερο από όλους.

Ο Πατίτο κοιτούσε άφωνος το πλήθος των οπαδών της Original 21, ο Μπακασέτας πιο… άνετος στην κιτρινόμαυρη κοινωνία με χαμόγελο παρακολουθούσε το παραλήρημα, αλλά τρεις περιπτώσεις ήταν ξεχωριστές.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια λατρεύτηκε. Άκουσε το όνομα σε σύνθημα, άκουσε και το παλιό αγαπημένο σύνθημα και ένιωσε στο… πετσί του την στήριξη για το ντέρμπι παρά την πρόσφατη γκέλα με τον Ηρακλή. Ο ίδιος με σοβαρότητα και ψυχραιμία ευχαρίστησε τους οπαδούς με μια χαρακτηριστική κίνηση.

Ο Τζολέον Λέσκοτ βγήκε με… όρεξη προς τα έξω, αλλά μόλις είδε το πλήθος να εκδηλώνεται τόσο παθιασμένα «τρομοκρατήθηκε» και έμεινε προς τα πίσω να βγάζει βίντεο με το κινητό του από… ασφαλή απόσταση. Βλέπετε, η Premier League δεν έχει… τέτοια.

Τέλος, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος όταν βγήκε προς τα έξω… μπλέχτηκε με τον κόσμο. Και τότε άρχισε το τραγούδι με τον ίδιο χαμογελαστό και ευδιάθετο να χειροκροτά και να τραγουδά με τον κόσμο της ΑΕΚ.

Είπαμε, το απόλαυσαν με την… ψυχή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X