Με το ίδιο πάθος για το 2X2 η ΑΕΚ στο Καματερό

Με το ίδιο πάθος για το 2X2 η ΑΕΚ στο Καματερό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα ακόμη ντέρμπι για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που υποδέχεται στις 20:00 στο Καματερό τον ΔΙΚΕΑ

Η ΑΕΚ πέτυχε μια σημαντική νίκη στην πρεμιέρα ωστόσο για να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη σημασία το αποτέλεσμα στο Άργος, καλείται να πανηγυρίσει σήμερα μια ακόμη νίκη. Η «Ένωση» υποδέχεται στις 20:00 στο κλειστό του Καματερού τον ΔΙΚΕΑ με στόχο να κάνει το δύο στα δύο επιβεβαιώνοντας τις μεγάλες της δυνατότητες. Η ομάδα του Κώστα Τούτση θέλει να παρουσιαστεί με το ίδιο αγωνιστικό πάθος και να διεκδικήσει στα ίσια τις πιθανότητες που έχει για τη νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως αυτή του ΔΙΚΕΑ. Ο αντίπαλος παρουσιάζεται φέτος ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου έχοντας στο ρόστερ του πέντε πρώην «κιτρινόμαυρους». Κώστας Τσιλιμπάρης, Αλέξης Αλβανός, Αντώνης Αργυράκης, Τάσος Παπαδιονυσίου και Τάσος Τσακνής θα τεθούν αντιμέτωποι με την παλιά τους ομάδα. Στις τάξεις του «Δικεφάλου» η ψυχολογία βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο και όλοι περιμένουν σήμερα την στήριξη του κόσμου για να μπορέσουν να φτάσουν σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ έκανε κάλεσμα στους οπαδούς της να γεμίσουν απόψε το κλειστό του Καματερού και να δώσουν ώθηση στους παίκτες του «Δικεφάλου».

«Να δείξουμε στο γήπεδο αυτά που έχουμε δουλέψει»

 Ο προπονητής του «Δικεφάλου» Κώστας Τούτσης με δηλώσεις του σχολίασε πως έχουν ξεχάσει ήδη τον αγώνα με τον Διομήδη και θα κατεβούν σήμερα με στόχο να δώσουν το καλύτερο για τη νίκη: «Το ματς με τον Διομήδη ανήκει στο παρελθόν δεν μπορεί να μας δώσει τίποτα από εδώ και πέρα. Σίγουρα πήραμε αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Από κει και πέρα το αυριανό ματς είναι διαφορετικό. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που έχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Εμείς έχουμε κάνει την προετοιμασία μας για το ματς και ελπίζω να βγάλουμε στο γήπεδο, αυτά που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Στόχος είναι η νίκη, αλλά από κει και πέρα, ακόμα και αν έρθει, δεν μπορούμε ακόμα να οριοθετήσουμε στόχους».

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. Παναγιώτης Ιατρούδης επεσήμανε: «Είναι το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς για εμάς. Είναι δύο ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται πάντα στις λεπτομέρειες και ποιος το θέλει περισσότερο. Είναι ένα ματς που πρέπει κάθε φίλος του αθλήματος να είναι παρών. Μακάρι σε τέτοια παιχνίδια να υπάρχει τηλεοπτική ή έστω ιντερνετική κάλυψη. Ο πρώτος γύρος για όλες τις ομάδες είναι για να φτιάξουν την ταυτότητα τους, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς στα ντέρμπι φαίνονται οι μεγάλοι παίκτες».

 Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Handball Premier

Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2016

Δαϊς 18:00, ΑΣΕ Δούκα- Φίλιππος Βέροιας (Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Νικολίτσας)

Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας- ΠΑΟΚ (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Παρτεμιάν)

Νίκαιας 18:00, Άρης Νικαίας- Διομήδης Άργους (Τζαφερόπουλος- Κουτσός, Βέργος)

Συκεών 18:00, Φοίβος Συκεών- Σεριφάτο Αιγίου (Δελόγλου- Θεοδοσίου, Μεϊμαρίδης)

Καματερού 20:00, ΑΕΚ- ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. (Τσάκωνας- Χασκής, Κυριακούλιας)

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Πανελλήνιος (Πατιός- Τσιάνας, Αγγελίδης)

 

Η βαθμολογία (1η αγωνιστική)

Ομάδα Γκολ Β.

  1. ΠΑΟΚ 29-20 2

2.Φίλιππος Βέροιας   24-19    2

  1. ΑΕΣΧ Πυλαίας 24-20 2
  2. ΙΕΚ Ξυνή ΝΙ 24-20 2
  3. ΑΕΚ 28-26 2
  4. ΑΣΕ Δούκα 25-23 2
  5. Διομήδης Άργους 26-28 0

8.Αερωπός Έδεσσας 23-25    0

  1. Σεριφάτο Αιγίου 20-24 0
  2. Φοίβος Συκεών 20-24 0
  3. Πανελλήνιος 19-24 0
  4. Άρης Νικαίας 20-29 0

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X