Οι μικροί μπαίνουν στην... εξίσωση

Οι μικροί μπαίνουν στην... εξίσωση
Photo Credits: INTIME

Το φιλικό της ΑΕΚ με την Γαλατασαράι, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, έδωσε την ευκαιρία στον Γιούρι Ζντοβτς να βγάλει συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του. Τα επίσημα παιχνίδια πλησιάζουν και ο Σλοβένος προπονητής θέλει να έχει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο 100% τους παίκτες του. Απέναντι στην κάτοχο του Eurocup η Ένωση, για ένα ακόμα φιλικό, έδειξε δύο πρόσωπα, όμως τα… κέρδη τα οποία αποκόμισε ήταν αρκετά. Και κάποια εξ αυτών αφορούν και στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης μπήκε στο παρκέ και έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο διάστημα που αγωνίστηκε. Πιο έτοιμος, πνευματικά, αλλά και ψυχολογικά, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια στα οποία πήρε χρόνο συμμετοχής, πίεσε αρκετά τον Πλάις, ο οποίος μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στο ΝΒΑ. Μάλιστα, η προσφορά του δεν έμεινε μόνο στο αμυντικό κομμάτι, καθώς σκόραρε, με δύο τρίποντα, φανερώνοντας πως έχει την δυνατότητα να προσφέρει στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, είναι προφανές πως ο Γιούρι Ζντοβτς θέλει να… ανοίξει το rotation, ώστε να μοιράσει τον χρόνο στους παίκτες και να κρατάει τα «βασικά γρανάζια» σε καλή κατάσταση ενόψει και των αγώνων στο Basketball Champions League. Και η εικόνα των Μωραϊτη, Σκουλιδα, Τσαλμπούρη, αλλά και του Έντιν Άτιτς, ο οποίος συνέβαλε στην αμυντική ισορροπία της ομάδας, στο διάστημα που αγωνίστηκε, δείχνουν πως ο Σλοβένος μπορεί να βασιστεί στο «νέο αίμα» της Βασίλισσας.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X