Στο «μικροσκόπιο» οι 11 της Βασίλισσας κόντρα στην Τόφας

Στο «μικροσκόπιο» οι 11 της Βασίλισσας κόντρα στην Τόφας
Photo Credits: INTIME

Το πρώτο φιλικό της ΑΕΚ στην Τουρκία είχε… λιγο απ’ όλα. Η Βασίλισσα έδειξε πολλά διαφορετικά πρόσωπα κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως στο φινάλε για μία ακόμα φορά φανέρωσε τον χαρακτήρα και το μέταλλο που διαθέτει ως ομάδα. Και γι αυτό κατάφερε να επανέλθει σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο.

Όλα αυτά με δύο παίκτες να παίζουν για πρώτη φορά στα φετινά φιλικα προετοιμασίας και να δείχνουν εξαιρετικό πρόσωπο αμφότεροι, ενώ άλλοι έδειξαν μακριά από τον καλό εαυτό τους προβληματίζοντας με την εικόνα τους.

Ας δούμε έναν προς έναν τους παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς, μέσα από την κρητική του enwsi.gr:

Ρόκο Λένι Ούκιτς: Σε κακή βραδιά ο Κροάτης γκαρντ. Δεν κατάφερε να μπει στο κλίμα του αγώνα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις αντιμετώπισε προβλήματα τόσο στην άμυνα πάνω στον Μίτσιτς, όσο και στην περιφερειακή αντιμετώπιση της ομάδας, σε πιο γενικό πλαίσιο. Η χειρότερη εμφάνισή του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ντούσαν Σάκοτα: Ο αρχηγός «κυμάνθηκε» σε ρηχά νερά. Πήρε προσπάθειες, οι οποίες όμως δεν του βγήκαν. Δεν ήταν αρνητικός, όμως δεν ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο φιλικό με την Τόφας.

Κώστας Βασιλειάδης: Σε μέτρια βραδιά ο «Βάσκος» έβαλε κάποια σουτ, αλλά ως εκεί. Ξεκίνησε «ζεστός» και ορεξάτος, όμως, δεν έδωσε ανάλογη συνέχεια στο παιχνίδι του. Όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Με την Μπάνβιτ αναμένεται καλύτερος…

Μίλαν Μιλόσεβιτς: Εξαιρετικός ο Βόσνιος, συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε την περσινή σεζόν. Έδωσε πολλές λύσεις σε άμυνα και επίθεση, ενώ δεν δίστασε να πάρει προσπάθειες ακόμα και στα άσχημα χρονικά διαστήματα της ομάδας. Θα μπορου΄σε να προσφέρει και περισσότερα, εάν δεν έφευγε νωρίς στο τέταρτο δεκάλεπτο με πέντε φάουλ. Απέδειξε, όμως πόσο κομβικός είναι στο παιχνίδι της ομάδας.

Δημήτρης Χαριτόπουλος: Δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο, δεν μπορεί να κριθεί/

Μάικλ Ντίξον: Εκπληκτικός, απίστευτος, μαγικός! Αυτές οι τρεις λέξεις χαρακτηρίζουν πλήρως το ντεμπούτο του Αμερικανού στα κιτρινόμαυρα. Χρειάστηκε μερικά λεπτά για να πάρει μπρος, όμως από τη στιγμή που… συνδέθηκε με το καλάθι ήταν «κίνδυνος-θάνατος». Ο 25χρονος ξεδίπλωσε το απίστευτο ταλέντο του και έδειξε πως θα είναι εκ των ηγετών της ομάδας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε που τον… σημάδευαν στην επίθεση!

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: Έβγαλε ενέργεια και πάι σε άμυνα και επίθεση, όμως «φορτώθηκε» με φάουλ και δεν μπόρεσε να βοηθήσει περισσότερο. Σίγουρα θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση, όμως κάποιες επιπόλαιες προσπάθειες δεν το επέτρεψαν.

Τζος Όουενς: Σε πολύ κακή βραδιά ο Αμερικανός. Δεν κατάφερε να βοηθήσει σε κανένα σημείο του αγώνα, ενώ και μόνο το γεγονός πως μέτρησε 3 φάουλ στο πρώτο δεκάλεπτο τα λέει όλα. Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με τον Καγιά Πεκέρ και για τον λόγο αυτό ήταν… έξω από τα νερά του.

Έντιν Άτιτς: Ένα βήμα… πίσω για τον Βόσνιο άσο η εμφάνιση κόντρα στην Τόφας. Η εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν είχε συνέχεια. Για δεύτερο σερί παιχνίδι ξεκίνησε ως βασικός, όμως αυτή τη φορά δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα της αναμέτρησης.

Δημήτρης Μωραϊτης: Αγωνίστηκε ελάχιστα, καθώς ο Μάικλ Ντίξον είχε την μερίδα του λέοντος και ως εκ τούτου θα ήταν άδικο να κριθεί.

Δημήτρης Μαυροειδής: Πολύ καλή εμφάνιση, για μία ακόμα φορά, από τον «Μαύρο». Έδωσε πολλές μάχες κάτω από τα δύο καλάθια, ενώ έπαιξε με τεράστιο τσαμπουκά και περίσσιο πάθος. Εκ των διακριθέντων της ομάδας για ένα ακόμα παιχνίδι, δείχνει πως βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του.

Τζαουάντ Ουίλιαμς: Σε πολύ κακό βράδυ και ο έτερος Αμερικανός ψηλός της ΑΕΚ. Δεν κατάφερε να μπει στο κλίμα του αγώνα, ενώ δεν ήταν και στα γνωστά στάνταρ του, όπως μας είχε συνηθίσει στις προηγούμενες αναμετρήσεις.

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X