Το προβάδισμα στο πλάνο... Βέροιας

Η προπόνηση της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήδη από χθες ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει αρχίσει να ψάχνεται, ως προς το σχήμα που θα παρατάξει στο ματς με τον Ηρακλή την προσεχή Δευτέρα. Κυρίως ως προς την επιθετική γραμμή και με δεδομένο πως ο Ούγκο Αλμέιδα θα προφυλαχθεί ενόψει ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Κετσπάγια, όπως ήδη διαβάσατε από χθες στο enwsi.gr, δοκίμασε από χθες δυο εκδοχές τετράδας στην επίθεση. Όμως πιθανότατα στο μυαλό του τεχνικού της ΑΕΚ, υπάρχει ήδη μια εκδοχή που έχει το προβάδισμα.

Πρόκειται για το σχήμα που δοκίμασε ο Κετσπάγια στη Βέροια, με τον Τάσο Μπακασέτα στην κορυφή της επίθεσης και τον Ρόναλντ Βάργκας με τον Πατρίσιο Ροντρίγκες στα δυο άκρα της επίθεσης και φυσικά τον Πέτρο Μάνταλο σε ρόλο επιτελικού μέσου. Αφενός ο Μπακασέτας έκανε εξαιρετικό ματς, ως σέντερ φορ και δείχνει πως έχει την δυνατότητα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης. Αφετέρου ο Βάργκας έκανε επίσης καλό ματς, πέτυχε γκολ και ο τεχνικός της ΑΕΚ πιθανότατα θα θελήσει να δώσει στο Βενεζουελάνο ευκαιρία να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα.

Βεβαίως μέχρι και το ματς της Δευτέρας, υπάρχουν ακόμα πολλές προπονήσεις. Και ως εκ τούτου πολλές ευκαιρίες να κάνει ο Κετσπάγια δοκιμές. Εξάλλου παρά την διαφαινόμενη απουσία του Αλμέιδα, ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις για την γραμμή κρούσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X