Η "δέσμευση" με την φανέλα και η κίνηση του "Μπάκα"

Εικόνες από το Βέροια - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτσι κι αλλιώς μετά από κάθε ματς της ΑΕΚ, παραδοσιακά οι ποδοσφαιριστές πολιορκούνται από οπαδούς προκειμένου να πάρουν τη φανέλα τους. Όμως ειδικά με τις νέες εμφανίσεις, ο κόσμος της Ένωσης έχει πάθει “ντελίριο”. Ωστόσο οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν πάρει ρητή εντολή, μέχρι να γίνει παραλαβεί της νέας παρτίδας εμφανίσεων από την εταιρία, να μην δίνουν πουθενά και σε κανέναν. Με την απειλή πως θα παίξουν… γυμνοί στα επόμενα ματς. Γι αυτό και όσοι οπαδοί της ΑΕΚ πλησίασαν τους παίκτες μετά το ματς με την Βέροια, έλαβαν… άρνηση στο αίτημα για φανέλα. Υπήρχε όμως και μια ειδική περίπτωση. Ένας νεαρός οπαδός της Ένωσης που ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι, πλησίασε τον Τάσο Μπακασέτα και του ζήτησε την φανέλα του. Ο διεθνής επιθετικός ήξερε πως δεν μπορούσε να την δώσει, αλλά δεν ήθελε με τίποτα να τον δυσαρεστήσει. Αφήστε που ήθελε να κρατήσει και την φανέλα που πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ΑΕΚ.

Γι αυτό και ο Μπακασέτας, αφού του ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη που δεν μπορούσε εκείνη τη στιγμή να του δώσει την φανέλα, βρήκε την λύση. Πήρε το τηλέφωνο της κοπέλας που συνόδευε τον οπαδό και δεσμεύτηκε να του στείλει μια φανέλα, μόλις γίνει η νέα παραλαβή. Και φυσικά είναι μια δέσμευση, που ειδικά ο Μπακασέτας, αποκλείται να μην τηρήσει. Άλλωστε ήταν σκασμένος για το γεγονός πως δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει ήδη από χθες τον οπαδό της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X