«Ταύρος» ο Ούγκο(λ)

Οι γκολάρες του Αλμέιδα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τη μέρα που έγινε η μεταγραφάρα του Ούγκο Αλμέϊδα στην ΑΕΚ, υπήρξε μεγάλη κουβέντα αναφορικά με τη φυσική κατάσταση και τον χρόνο ετοιμότητας του. Η καλύτερη και πιο πειστική εμφάνιση, ήταν η εντυπωσιακή εμφάνιση και η καθοριστική συμβολή του Πορτογάλου στο ματς της πρεμιέρας. Ο Ούγκο(λ) σκόραρε δύο φορές και δείχνει πως είναι μόνο η αρχή.

Τις τελευταίες ημέρες, στα Σπάτα συζητούν έντονα για τον «νέο» Αλμέϊδα που βλέπουν. Απαλλαγμένος από κάποια περιττά κιλά που κουβαλούσε, έχοντας βρει ισορροπία στη ζωή και τη διατροφή του, το βαρύ πυροβολικό της «κιτρινόμαυρης» επίθεσης είναι σε τρομερή κατάσταση. Και είναι χαρακτηριστικό πως η ατάκα που τον συνοδεύει σε κάθε εμφάνιση του είναι μία: «ταύρος».

Ο Ούγκο ψάχνει αύριο στη Βέροια να επαναλάβει το προ διετίας κατόρθωμα του, όταν είχε σκοράρει σε δύο συνεχόμενες αγωνιστικές γκολ. Τότε ήταν τον Φεβρουάριο του 2014, όταν σκόραρε δύο φορές στην εκτός έδρας νίκη της Μπεσίκτας επί της Κασίμπασα (3-0). Μια εβδομάδα έπειτα είχε χαρίσει τη νίκη στην τότε ομάδα του επί της Μπούρσασπορ με 1-0.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X