Μπακακης: «Περιμένω την ευκαιρία να καθιερωθώ»

Εικόνες από το Κίελτσε-13η μέρα προετοιμασίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε στη NOVA για τον αγώνα με τη Βέροια εκτός έδρας και τόνισε ότι η ΑΕΚ καλείται να συνεχίσει στον δρόμο των νικών για να βρίσκεται κοντά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο διεθνής Ελληνας μπακ της Ενωσης είπε για το ματς στην Ημαθία «Πάντα είναι σημαντικό να ξεκινάς με ένα καλό αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς. Δείξαμε ότι είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και βγαίνουν κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Θέλουμε να βγουν όσο το δυνατόν περισσότερα και να έχουμε ανάλογα θετικά αποτελέσματα όπως στο ματς της πρεμιέρας. Στα εκτός έδρας ματς δεν είναι κάτι συγκεκριμένο που που πρέπει να κάνουμε διαφορετικά. Να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και να βγάλουμε τη δουλειά που κάνουμε μέσα στην εβδομάδα, για να δείξουμε ότι είτε εντός είτε εκτός είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα και πάμε για το πρωτάθλημα. Μια ομάδα που χάνει με τόσο “βαρύ” σκορ και μετά παίζει στην έδρα της με μια μεγάλη ομάδα είναι σίγουρο ότι θα βγάλει πολύ δύναμη και πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι αυτό είναι που πρέπει να προσέξουμε εμείς περισσότερο. Να είμαστε πιο δυνατοί και πιο αποφασιστικοί και να βγάλουμε αυτά που δουλεύουμε στο γήπεδο για να ξαναπάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Τέλος, για την θέση του και τον χρόνο συμμετοχής του ήταν λακωνικός και… σαφής σχολιάζοντας «Νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και περιμένω την ευκαιρία που θα μου δώσει ο προπονητής για να καθιερωθώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X