«Καθρέπτης» η Ευρώπη

«Καθρέπτης» η Ευρώπη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βλέποντας κανείς χθες τα ματς των ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ στο Europa League, μάλλον θα έπρεπε να αισθάνεται… περίεργα, καθώς, σύμφωνα με τα γραφόμενα-λεγόμενα, η μία ήταν πιο υπερομάδα από την άλλη. Ο Ολυμπιακός που… σκότωσε το θηρίο που λέγεται Βέροια και που δεν… χάνει το φετινό πρωτάθλημα, χθες κέρδισε από καθαρή τύχη μια μέτρια ομάδα, δείχνοντας τρανταχτές αδυναμίες.

Με ζητήματα στην ταχύτητα και στην κυκλοφορία και τον Καμπιάσο, στα 37 του, να… τρέχει παντού, με τις όποιες δυνάμεις του, προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Από την άλλη, η… ομαδάρα του Στραματσόνι, με μοναδικό Έλληνα στη σύνθεσή της τον Κουτρουμπή, κατάφερε να κοντράρει για περίπου 20 λεπτά τον Άγιαξ, με τα κενά της να «φωνάζουν».

Χωρίς αμυντικό χαφ, με τον Λεντέσμα… ξεθεωμένο, χωρίς σιγουριά στην άμυνα και με το ένα λάθος να διαδέχεται το άλλο. Ενώ τέλος ο ΠΑΟΚ, εμφάνισε τις γνωστές αυτοκαταστροφικές του τάσεις, που δεν του επιτρέπουν να ξεπεράσει τα αρκετά αγωνιστικά προβλήματα που έχει ως σύνολο.

Η εικόνα και των τριών ομάδων στην Ευρώπη, έδειξε αρκετά πράγματα και κυρίως σε σύγκριση με την ΑΕΚ. Που αποκλείστηκε από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα από μια ομάδα που κοντράρει στα ίσια την Παρί Σεν Ζερμέν και έναντι των αντιπάλων της, δείχνει σαφώς πιο «ομάδα». Με πληρότητα στο ρόστερ, με ποιότητα και την τύχη της για την εξέλιξη της Σούπερ Λιγκ, αποκλειστικά στα χέρια της.

Η ΑΕΚ δείχνει αυτή τη στιγμή πιο έτοιμη και από τις τέσσερις ομάδες που θεωρητικά διεκδικούν το πρωτάθλημα, με τις ευρωπαϊκές εμφανίσεις των ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, να αποτελούν τον καθρέπτη των πραγματικών δυνατοτήτων τους. Και βάσει αυτού, η Ένωση έχει σαφέστατα τον πρώτο λόγο, για να κόψει εκείνη το νήμα του τερματισμού στο φετινό πρωτάθλημα.

Ενωσίτης

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X