Κατέρρευσε το βρώμικο καθεστώς, τους πήραν και το «κάστρο» της Αχαΐας!

Οι μαγκιές του Γκιρτζίκη δεν πέρασαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο «απόρθητα κάστρα» του συστήματος και του κατεστημένου που λυμαίνεται το χώρο του ποδοσφαίρου εδώ και δεκαετίες, έπεσε οριστικά!

Η μεγάλη ανατροπή έγινε στην ΕΠΣ Αχαΐας, η οποία άλλαξε πανηγυρικά στρατόπεδο, πέρασε στην «αντιπολίτευση» και στις εκλογές της 26ης Οκτωβρίου θα ψηφίσει καθολικά την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου!

Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας συνεδρίασε την Τετάρτη 14/9 και προχώρησε σε αναδιάρθρωση του συμβουλίου. Ο μέχρι σήμερα πρόεδρος, Δημήτρης Μπαλαφούτης, μαζί και άλλα τρία μέλη που έμειναν να τον υποστηρίζουν, ήταν απόντες από το Δ.Σ., το οποίο τους «υποβίβασε» (και τους τέσσερις) σε απλά μέλη και ανέδειξε νέο πρόεδρο τον Άγγελο Δανιήλ με 6 ψήφους υπέρ και 1 «παρών».

Το νέο Δ.Σ., όπως διαμορφώθηκε μετά την ανατροπή, έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Δανιήλ Άγγελος

Α’ αντιπρόεδρος: Μαυροκολέας Γιώργος

Β’ αντιπρόεδρος: Κουλούρης Άγγελος

Γενικός γραμματέας: Μπασκούτας Ελευθέριος

Ταμίας: Χριστόπουλος Οδυσσέας

Αναπλ. γενικός γραμματέας: Σαρρής Δημήτριος

Αναπλ. ταμίας: Πλώτας Αθανάσιος

Μέλη: Μπαλαφούτης Δημήτριος, Γκοτσόπουλος Γεώργιος, Κουτρόπουλος Παναγιώτης, Φλωράτου-Γασπαρινάτου Έμμυ

Δανιήλ: «Στηρίζουμε την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου»!
Μετά το Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας, ο νέος της πρόεδρος, Άγγελος Δανιήλ, προέβη στην εξής δήλωση:

«Παρά την προσπάθεια αυτών που εκπροσωπούν το παρελθόν, η ΕΠΣ Αχαΐας άλλαξε από σήμερα σελίδα και θα πορεύεται με διαφάνεια και απόλυτη ενημέρωση στα σωματεία της.

Δηλώνουμε προς όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη ότι συντασσόμαστε στον αγώνα για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου και στηρίζουμε την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου.

Η επόμενη μέρα θα είναι απαλλαγμένη από αυτούς που κρατούν τα σωματεία της Αχαΐας δέσμια των προσωπικών επιλογών τους. Είμαστε βέβαιοι ότι σε λίγο καιρό θα συμβεί το ίδιο συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X