Αλμέιδα: «Ημουν 2 χρόνια στον… πάτο, δεν εγκαταλείπω ποτέ»

Οι γκολάρες του Αλμέιδα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από ένα διάστημα δύο ετών που δεν ήταν ο… Ούγκο Αλμέιδα, ο Πορτογάλος φορ βρήκε τον εαυτό του.

Ο Ουγκό(λ) ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα στην Ελλάδα σκοράροντας δύο γκολ και βοηθώντας την ΑΕΚ να κερδίσει 4-1 την Ξάνθη.

Ο ίδιος δείχνει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και δεν εγκαταλείπει ποτέ. Κάτι που δήλωσε ξεκάθαρα και στην «Abola».

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ήμουν δυο χρόνια στον πάτο, αλλά ποτέ δεν εγκατέλειψα. Ούτε θα εγκαταλείψω. Όλα όσα κατέκτησα ήταν με ιδρώτα και θυσία. Έφθασα 31 ετών για να κατηγορηθώ για κατάσκοπος, είδα ανθρώπους να δολοφονούνται μπροστά μου στο Νταγκεστάν (σ.σ όταν αγωνιζόταν στην Ανζί).

Όταν βγαίνουν οι κλήσεις στην εθνική Πορτογαλίας έχω 5% ελπίδες να δω το όνομά μου μέσα. Δουλεύω γι’ αυτό και θα ήθελα να βοηθήσω για την πρόκριση στο Μουντιάλ 2018. Εάν η καριέρα μου σε εθνικό επίπεδο έχει ήδη τελειώσει, μου μένει η υπερηφάνεια να έχω φορέσει το περιβραχιόνιο στο τελευταίο μου ματς.

Έζησα πολύ έντονα τον τελικό με την οικογένειά μου και με φίλους μου. Χάρηκα πολύ και περισσότερο για τον Έντερ. Ξέρω καλά πώς είναι να είσαι το ασχημόπαπο, το κακό παιδί. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν, το αξίζει να είναι χαρούμενος. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X