Στα Σπάτα για θεραπεία και ατομικό ο Λάζαρος

Εικόνες από την προπόνηση με Λέσκοτ και Λάζαρο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρεπό έχουν σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να ξεκουράζονται και να ετοιμάζονται να επιστρέψουν στις προπονήσεις, από την Τρίτη. Ωστόσο αυτό δεν ισχύει για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, καθώς ο Έλληνας άσος, που έχασε λόγω τραυματισμού την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, βρέθηκε κανονικά το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ, κάνοντας εξτρά δουλειά.

Ο Χριστοδουλόπουλος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα θεραπείας που κάνει εδώ και μερικές μέρες, ενώ γυμνάστηκε και ατομικά. Εκμεταλλευόμενος τη μέρα του ρεπό της ομάδας, για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να ανεβάσει σιγά-σιγά στροφές, για να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμα και εντός της εβδομάδας.

Βεβαίως οι πιθανότητες συμμετοχής του στο ματς του Σαββάτου με την Βέροια δεν είναι πολλές, μιας και στην ΑΕΚ δεν θέλουν να βιαστούν και να υπάρξει το ενδεχόμενο κάποιος υποτροπής, που θα αφήσει τον Χριστοδουλόπουλο εκτός για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ωστόσο ο Λάζαρος αισθάνεται ήδη καλύτερα, οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει και θα συνεχίσει την εντατική δουλειά, για να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, το συντομότερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X