Στις 26 Οκτωβρίου οι εκλογές της ΕΠΟ

ΑΕΚ: «Κακόγουστο ανέκδοτο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έπειτα από απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ αποφασίστηκε οι εκλογές της Ομοσπονδίας να γίνουν στις 26 Οκτωβρίου στα Χανιά.

Υπενθυμίζουμε πως οι εκλογές είχαν οριστεί να γίνουν στην Κρήτη την 1η Οκτωβρίου, αλλά πήραν μετάθεση για 25 μέρες αργότερα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ από τα 21 άτομα που ήταν, τελικά συνεδρίασε με 11 μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις και αποφασίστηκε οι εκλογές να γίνουν στο ίδιο μέρος (Χανιά), αλλά στις 26 Οκτωβρίου.

Αυτό θα δώσει τον απαιτούμενο χρόνο στην αντιπολίτευση για να ανοίξει την διαφορά για τη νίκη της, καθώς δεν θα έχει την πίεση του χρόνου όπως θα συνέβαινε την 1η Οκτωβρίου με τις εκλογές που θα γίνουν σε Χαλκιδική και Καστοριά.

Ετσι, μετά και το κάστρο της Αχαΐας που έπεσε από την πλευρά της εγκληματικής οργάνωσης και πέρασε στην αντιπολίτευση, θα ακολουθήσουν και άλλα.

Στις 14 Οκτωβρίου θα γίνει η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ όπου θα οριστεί η εκλογική επιτροπή και στις 26 του μήνα θα γίνουν οι εκλογές της Ομοσπονδίας στην Κρήτη.
Αναλυτικά οι αποφάσεις, όπως ανακοινώθηκαν: 

α. εγκρίθηκε ο Κώδικας Αρχαιρεσιών της ΕΠΟ.

β. Συνεκλήθη η Γενική Συνέλευση των Ενώσεων- μελών της ΕΠΟ για την εκλογή της Εκλογικής της Επιτροπής του άρθρου 58 του Καταστατικού για τις 14 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης.

γ. Συνεκλήθη η Ειδική Εκλογική Συνέλευση των Ενώσεων- μελών της ΕΠΟ για την Εκλογή Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Ε.Ε. της ΕΠΟ και Προέδρου, Αναπληρωτή Προέδρου και τακτικών και αναπληρωματικών μελών Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης, για τις 26 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της Γεωργιούπολης Χανίων.

δ. Επίσης αναπληρώθηκαν οι παραιτηθέντες Πρόεδροι Επιτροπών της ΕΠΟ. Στην ΚΕΔ/ΕΠΟ τοποθετήθηκε ο κ. Χρήστος Καραβασίλης, στην Επιτροπή των Μικτών Ομάδων των Ενώσεων κ. Κώστας Μαρίνος- Ξανθός, στην Επιτροπή του Γυναικείου Ποδοσφαίρου ο κ. Ιωάννης Παππάς, στην Επιτροπή των Εθνικών Ομάδων ο κ. Αντώνης Παπαπετρίδης ως Αναπληρωτής Πρόεδρος και στην Νομική Επιτροπή ως Πρόεδρος ο κ. Μιχάλης Τσιχριτζής και ως Αναπληρωτής Πρόεδρος ο κ. Δαμιανός Γαβριηλίδης.

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X