Μπάγεβιτς: «Πιστεύουμε θα πετύχει ο Ντάνιελ» (VIDEO)

Μπάγεβιτς: «Πιστεύουμε θα πετύχει ο Ντάνιελ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς καλωσόρισε τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στην παρουσίαση του νέου τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ.

Ο Βόσνιος εκτελεστικός διευθυντής της Ενωσης είπε αρχικά «Καλωσορίζω στην οικογένεια της ΑΕΚ τον Ντάνιελ. Είχαμε συνεργαστεί 2 χρόνια, το είχαν ως παίκτη. Στην δουλειά του ήταν πολύ καλός. Σοβαρό παιδί, σοβαρός άνθρωπος, οικογενειάρχης. Τελευταία κάνει άλλη δουλειά. Θα κάνει όσο μπορεί πιο γρήγορα αυτά που θέλουμε. Πιστεύουμε ότι θα τα κάνει όσο μπορεί πιο καλά. Καλή επιτυχία στον Ντάνιελ. Πιστεύουμε θα πετύχουμε σε αυτό».

Για το τι περιμένει η διοίκηση από τον Μαϊστόροβιτς απάντησε ο Μπάγεβιτς «Εχουμε συζητήσει αρκετά με τον Ντάνιελ, περισσότερα και με τον Κετσπάγια ο ίδιος. Και οι τρεις βλέπουμε αυτό που μας περιμένει και είναι πολύ θετικό. Ξέρουμε πολύ καλά και οι τρεις τι δουλειά έχουμε και την θέση που έχουμε. Τώρα πρέπει να φτιάξουμε το πλάνο μας για άμεση αντίδραση. Ο Ντάνιελ έχει αρκετά πράγματα στο μυαλό του. Να τα κάνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Να είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση για αυτό που θέλει κόσμος, διοίκηση και προπονητής».

Για το αν μετά από τόσες αλλαγές που έγιναν η ΑΕΚ είναι κοντά στο μοντέλο που θέλει απάντησε «Οι προηγούμενοι έκαναν δουλειά εδώ και 3 χρόνια. Είχαμε δουλειά που κάναμε από τότε. Το μοντέλο ποιο θα είναι θα δούμε. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη ποιο θα είναι. Θα είμαστε υπεύθυνοι στις θέσεις μας. Ο χρόνος θα δείξει και η δουλειά μας αν είμαστε καλύτερα τώρα και πιο οργανωμένα. Δεν είναι σωστό να πούμε τώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X