«Μπορούμε φέτος την υπέρβαση» (VIDEO)

«Μπορούμε φέτος την υπέρβαση» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρεμιέρα αύριο για την ΑΕΚ κόντρα στην Ξάνθη και όλη στην Ενωση περιμένουν με αγωνία την… πρώτη γεύση από τη νέα ΑΕΚ που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε στο AEK TV για το ματς με την Ξάνθη και τον στόχο του πρωταθλητισμού αναφέροντας Ο κόσμος μπορεί να περιμένει φέτος την υπέρβαση από εμάς, έγιναν οι απαραίτητες κινήσεις για να ενισχυθεί η ΑΕΚ και πλέον έχουμε ανέβει επίπεδο σαν σύλλογος.

Μπορεί να είναι η χρονιά μας φέτος, όμως δεν στεκόμαστε σε λόγια. Να προχωρήσουμε σε πράξεις και με την δουλειά μας να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι μπορούμε να καταφέρουμε τους στόχους μας»

Από την πλευρά του ο Τάσος Μπακασέτας σχολίασε «Υπάρχει ανυπομονησία, μεγάλη… Περιμένουμε αυτό το ματς. Θέλουμε πολύ να παίξουμε. Παίξαμε πολλά φιλικά κεκλεισμένων των θυρών. Τώρα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την Ξάνθη. Έζησα τον κόσμο κόντρα στην Σεντ Ετιέν, είναι όμορφο συναίσθημα να έχεις τον κόσμο δίπλα σου. Γενικά σε όλη την σεζόν, όχι μόνο τώρα. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα να τους ικανοποιήσουμε».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X