Ηθελαν το…κερασάκι

Εικόνες από την προπόνηση με Λέσκοτ και Λάζαρο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν και απομένουν ακόμα λίγες ώρες για να εκπνεύσει η προθεσμία και για την απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών, στην ΑΕΚ φαίνεται πως έχουν κλείσει το κεφάλαιο των μεταγραφών. Υπάρχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ και πίστη πως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο κόσμος πάντως, φάνηκε πως ήθελε κάτι ακόμα.

Η απάντηση που κυριάρχησε στο ερώτημα εάν είστε ικανοποιημένοι με το μεταγραφικό φινάλε και την απόκτηση των Λέσκοτ και Λάζαρου, ήταν πως εάν είχε υπάρξει μια κίνηση ακόμα, όλα θα ήταν άψογα (ποσοστό 45%). Εάν μάλιστα συνυπολογιστεί και το 25% που τις θεωρούσε καλές, αλλά ζητούσε κι άλλες για πρωταθληματικές απαιτήσεις, φτάνουμε στο 70%.

Από την άλλη, το 18% έδειξε απόλυτα ικανοποιημένο από τις κινήσεις, καθώς παίκτες τέτοιου επιπέδου κάνουν τη διαφορά, ενώ 13% συγκέντρωσε η απάντηση πως η διοίκηση έκανε αυτό που έπρεπε για την ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X