Στον Πρωθυπουργό η Ολυμπιακή ομάδα

Στον Πρωθυπουργό η Ολυμπιακή ομάδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ελληνική αποστολή που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο δέχτηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας

Ο κ. Τσίπρας συνομίλησε με τους Έλληνες αθλητές και έδειξε ενδιαφέρον για τον τρόπο με τον οποίο κατάφεραν να φέρουν τα μετάλλια οι Ολυμπιονίκες.

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε εθνική έκπληξη τις διακρίσεις στο Ρίο που πέτυχαν οι Έλληνες αθλητές χωρίς τυμπανοκρουσίες και σε μια δύσκολη περίοδο.

Σε συνομιλία που είχε με τον ασημένιο ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κρίσιμη κούρσα μαραθώνιας κολύμβησης.

Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε συγχαρητήρια στον Σπύρο Γιαννιώτη που συγκλόνισε με την προσπάθειά του όχι μόνο για τις επιδόσεις του, αλλά και για το ήθος που επέδειξε στις δηλώσεις του που ακολούθησαν.

«Πολύ σημαντική όχι μόνο η επίδοση αυτή καθεαυτή και το μετάλλιο αλλά και το ήθος των δηλώσεων σου. Μας έδωσες μεγάλη χαρά. Συγχαρητήρια!», ανέφερε ο πρωθυπουργός στον Σπύρο Γιαννιώτη. Το παρών έδωσαν και οι δύο αθλήτριες της ΑΕΚ, Βούλα Παπαχρήστου και Κριστυ Αναγνωστοπούλου οι οποίες και ανήρτησαν αρκετές φωτογραφίες στο προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτυωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X