Πρεμιέρα της μαθητικής κερκίδας με Ξάνθη

Πρεμιέρα της μαθητικής κερκίδας με Ξάνθη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ με επίσημη ανακοίνωση ενημερώνει πως την Κυριακή 11/09 κόντρα στην Ξάνθη, θα κάνει πρεμιέρα και η εξέδρα για τους μικρούς φίλους της ομάδας. Το επιτυχημένο εγχείρημα της ΑΕΚ θα λειτουργήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

“Στον αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη (16.00) θα λειτουργήσει για πρώτη φορά εφέτος η μαθητική κερκίδα στη Θύρα 23 του ΟΑΚΑ, όπως έχει λειτουργήσει τα δύο προηγούμενα χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία και άμεση συνέπεια να γίνει θεσμός στους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ. Σε κάθε αγώνα τα παιδιά, που έρχονται στο γήπεδο, στέλνουν μέσω ενός πανό που έχει αναρτηθεί στη θύρα, ένα κοινωνικό μήνυμα στους συνανθρώπους μας, το οποίο μεταδίδεται από τα ΜΜΕ

Η πρεμιέρα της μαθητικής την Κυριακή θα γίνει με ένα στίχο του βραβευμένου με Νόμπελ Ελληνα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη, «τρώγε την πρόοδο και με τα φλούδια και με τα κουκούτσια της» από το ποίημά του «Μαρία Νεφέλη», που δημοσιεύθηκε ένα χρόνο μετά την τιμητική του βράβευση από την Ακαδημία της Σουηδίας. . 

Και στον τρίτο χρόνο της λειτουργίας της η μαθητική κερκίδα στο ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών και Γυμνασίων σχολείων. Κάθε σχολείο μέσω του συνοδού μπορεί οργανωμένα να γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον για παρουσία στη μαθητική κερκίδα (τηλεφωνικά ή με e-mail) και στη συνέχεια να αποστείλει τον συγκεκριμένο αριθμό των μαθητών και συνοδών, που επιθυμούν να προσέλθουν στο γήπεδο (απαραίτητα μαζί με το ΑΜΚΑ των μαθητών και το ΑΜΚΑ με τον αριθμό αστυνομικής ταυτότητας των συνοδών).  

Η επικοινωνία σας γίνεται στο e-mail: apapakosta@aekfc.gr και στα τηλέφωνα 210 6855850 προκειμένου να έρθετε σε επαφή με την κυρία Ανθή Παπακώστα, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ”.  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X