Καλή αρχή παικτάρα, κάνε τους να πάθουν πλάκα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι αλήθεια, πως το παρελθόν του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου συνοδευόταν από πολλές κουβέντες για τον ιδιόρρυθμό χαρακτήρα του, τη δυσκολία στη συνεργασία, τον υπέρμετρο εγωισμό. Αυτοί άλλωστε ήταν και οι λόγοι που στην ΑΕΚ διατηρούσαν αποστάσεις από την απόκτηση του, αν και η κουβέντα είχε πρωτοξεκινήσει από τα μέσα του καλοκαιριού. Και απαιτήθηκαν άμεσες επαφές, με πρωτοβουλία του παίκτη μάλιστα, ώστε να μην υπάρχει ουδεμία αμφιβολία για τη συμφωνία.

Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγες μέρες, προκειμένου άπαντες στην ΑΕΚ να διαπιστώσουν πως ο Λάζαρος άλλαξε. Είναι πλέον ένας διαφορετικός άνθρωπος, πολύ πιο ώριμος και συνειδητοποιημένος. Αλλωστε, αυτό φάνηκε και από το πόσο πολύ ήθελε να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Δεν έδειξε καμία διάθεση παζαρέματος, δεν μπήκε σε διαδικασία να εκμεταλλευθεί πως η μεταγραφή ολοκληρώθηκε τις τελευταίες ώρες και θα μπορούσε να αξιώσει κάτι περισσότερο. Ηθελε να έρθει στην ΑΕΚ και το έκανε.

Ο Λάζαρος ωρίμασε και αγωνιστικά. Η τετραετία στην Ιταλία ήταν καθοριστική. Από έναν ταλαντούχο παίκτη, τον έκανε έτοιμο για κάθε αποστολή. Ο Λάζαρος παίζει από μπακ χαφ μέχρι εσωτερικός μέσος και από ακραίος μέχρι…τερματοφύλακας, με την ίδια προθυμία. Δούλεψε πολύ με ατομικές προπονήσεις, δίνει τα πάντα καθημερινά στα Σπάτα και δείχνει πως η ΑΕΚ έκανε διάνα με την απόκτηση του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X