Εικόνες από την προπόνηση με Λέσκοτ και Λάζαρο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την περίπτωση του Τζολέον Λέσκοτ το… τοπίο των προθέσεων του Τιμούρ Κετσπάγια έχει ξεκαθαρίσει ήδη από την Πέμπτη. Στις δυο τελευταίες προπονήσεις πριν από το σημερινό φιλικό, ο τεχνικός της ΑΕΚ χρησιμοποίησε τον Άγγλο στόπερ στην βασική ενδεκάδα. Και εκτός απροόπτου ο Λέσκοτ θα ξεκινήσει στο ματς στο αρχικό σχήμα. Αντίθετο το τοπιο είναι πολύ πιο… θολό για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου. Είναι ένα ερωτηματικό, αν θα ξεκινήσει ή όχι στην ενδεκάδα.

Η αλήθεια είναι πάντως, πως από το σημερινό φιλικό θα βγουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για τον Λάζαρο. Καταρχήν θα φανεί ο βαθμός ετοιμότητας του. Κάτι που πλέον βρίσκεται σε απόλυτη συνάρτηση με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η οποία θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο. Αν ο Κετσπάγια ξεκινήσει τον Λάζαρο ήδη από σήμερα στο βασικό σχήμα, θα σημαίνει πως είναι πανέτοιμος ακόμα και για το πρώτο ματς πρωταθλήματος. Άλλωστε μέχρι τότε θα μπορέσει να προσθέσει και ακόμα πέντε επιπλέον προπονήσεις. Αριθμός που όμως δεν θα είναι αρκετός, αν ο διεθνής μεσοεπιθετικός χρειάζεται χρόνο για να κερδίσει χαμένο έδαφος ετοιμότητας.

Επίσης στο σημερινό φιλικό θα φανεί και η θέση για την οποία προορίζει τον Λάζαρο ο Κετσπάγια. Παρόλο που είναι δεδομένο πως ο Χριστοδουλόπουλος μπορεί να βοηθήσει σε περισσότερους από έναν ρόλους στην μεσοεπιθετική γραμμή, θα έχει ενδιαφέρον η επιλογή που θα κάνει ο τεχνικός της ΑΕΚ στην πρώτη παρουσία του παίκτη. Στο δίτερμα στην πρώτη προπόνηση στα Σπάτα την προηγούμενη Τρίτη, ο Χριστοδουλόπουλος έπαιξε στον άξονα, αλλά σε σχήμα με τριάδα στην άμυνα. Ενώ στην προπόνηση της Τετάρτης αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Και στις προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής, ο Λάζαρος αγωνίστηκε πίσω από τον σέντερ φορ, αλλά σε ομάδα των δέκα παικτών. Επομένως θα έχει ενδιαφέρον ο ρόλος που θα δώσει ο Κετσπάγια στον Χριστοδουλόπουλο στο σημερινό φιλικό, διότι θα είναι και ενδεικτικός των σκέψεων του τεχνικού της ΑΕΚ για τον παίκτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X