Ξεκινάει το "AEK Kid's Club"

Ξεκινάει το "AEK Kid's Club"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για το AEK Kid’s Club, που σε λίγο θα είναι κοντά μας και θα λειτουργεί οργανωμένα υπό την αιγίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο σχέδιο αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στα παιδιά ηλικίας 3 έως 14 ετών και που είναι φίλαθλοι της ομάδας μας.
Το νέο πρόγραμμα, που τις επόμενες μέρες θα τεθεί σε λειτουργία, αφορά τους νεαρούς φιλάθλους μας, οι οποίοι ανάλογα με την ηλικία τους θα απολαμβάνουν δώρα, συμμετοχές σε δράσεις της αγαπημένης μας ομάδας, προνόμια και εκπτώσεις.
Μέλη του AEK Kid’s Club μπορούν να γίνουν όλα τα παιδιά, που ζουν είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Επιπλέον, τα παιδιά που έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο διαρκείας εγγράφονται μέλη, εφόσον το επιθυμούν, εντελώς δωρεάν.
Είμαστε ανυπόμονοι να σας πούμε κι άλλα το φθινόπωρο, όταν και θα έρθουν οι επίσημες ανακοινώσεις για τη λειτουργία του πρωτοποριακού AEK Kid’s Club!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X