Πρόταση από Μπεσίκτας στον Μαυροκεφαλίδη

Ο Λουκάς έδωσε... κίνητρο
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο διαδίκτυο, η Μπεσίκτας, που είναι αντίπαλος της ΑΕΚ στο Champions League, έχει κάνει πρόταση στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα «eurohoops.net», με το σχετικό δημοσίευμα να αναφέρει σχετικά: «Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ πριν λίγες ημέρες και έχει ήδη στα χέρια του πρόταση συνεργασίας από την Μπεσίκτας. O τουρκικός σύλλογος θέλει να παρουσιαστεί ενισχυμένος τη νέα σεζόν σε πρωτάθλημα και FIBA Champions League υπό τις οδηγίες του Ουφούκ Σαρίτσα και επιθυμεί να ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή των ψηλών.

Η περίπτωση του Έλληνα σέντερ ωστόσο μόνο εύκολη δεν πρέπει να θεωρείται αφού ο ίδιος έχει ως στόχο να αγωνιστεί σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο και αναμένει κάποια πρόταση από σύλλογο της Ευρωλίγκας. Η μεταγραφική περίοδος έχει προχωρήσει και οι περισσότερες ομάδες έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ τους αλλά η Μακάμπι βρίσκεται προς αναζήτηση ενός ακόμα ψηλού και στις αρχές του καλοκαιριού είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Μαυροκεφαλίδη. Πλέον, μένει να φανεί αν το συγκεκριμένο ενδιαφέρον θα αναθερμανθεί έτσι ώστε ο 32χρονος παίκτης να κάνει την επιθυμία του πράξη και να επιστρέψει στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X