«Θα βοηθήσει ο Λάζαρος, ελπίζουμε και σε... άλλα νέα» (VIDEO)

Εικόνες από το φιλικό Άρης- ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προβληματισμός του Τιμούρ Κετσπάγια για την εικόνα της ΑΕΚ ήταν έκδηλος. Ωστόσο, δεν ήθελε να φέρει την… καταστροφή μετά τα όσα είδε σήμερα στην ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης και το είπε και δημόσια. Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για την εικόνα και την λειτουργία των «κιτρινόμαυρων», ενώ σχολίασε την μεταγραφή του Χριστοδουλόπουλου και την… επόμενη που περιμένει μέχρι 31 Αυγούστου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κετσπάγια:

«Μπορεί να είναι για καλό αυτό που έγινε τώρα. Καλύτερα να γίνει τώρα που είναι φιλικό, παρά σε επίσημο ματς. Δεν είναι ποτέ εύκολο, όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος και σοβαρός. Δεν μπορείς να κερδίσεις καμία ομάδα έτσι. Έχουμε δώσει τρία φιλικά σε μία εβδομάδα. Τώρα δώσαμε δύο μέρες ξεκούραση. Μετά θα γυρίσουμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι. Και ελπίζουμε θα είμαστε ξανά ξεκούραστοι και φρέσκοι.

Για το αν υπήρχε πρόβλημα στην άμυνα ή στην επίθεση:

«Ηταν ολα μαζί, δεν μας πήγε τίποτα σήμερα. Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η έλλειψη σοβαρότητας. Είχαμε πει ότι θα έχουμε δύο ημέρες ρεπό. Και μας βγήκε και τρίτη ημέρα ρεπό…»

Αν κουράστηκαν οι παίκτες από την αναβολή του πρωταθλήματος:

«Εχουμε παίξει 10 φιλικά, δεν είναι εύκολο. Προσπαθούμε να παίξουμε και να δουλέψουμε.

Για το 3-5-2 που δοκίμασε στο τέλος:

«Χάναμε το ματς και δοκιμάσαμε κάτι για να παίξουμε καλύτερα»

Για το αν η μεταγραφή στόπερ σχετίζεται με την εικόνα και το 3-5-2:

«Δεν θέλω να τα παρουσιάζουμε μαύρα επειδή έγινε αυτό. Και να το συνδυάζουμε αν γίνει μεταγραφή ή όχι και οτι τα κάνουμε όλα από την αρχή.

Για την μεταγραφή Χριστοδουλόπουλου:

«Εχει εμπειρίες, έχει παίξει στην Ελλάδα και στην Ιταλία, στην Εθνική. Έχει να δώσει πολλά. Θα μας βοηθήσει πολύ στην επίθεση. Ελπίζουμε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα έχουμε και άλλα νέα».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X