«Τελικές επαφές Λέσκoτ με ΑΕΚ»!

«Τελικές επαφές Λέσκoτ με ΑΕΚ»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα αγγλικά ΜΜΕ και ιδιαίτερα εκείνα που ασχολούνται ιδιαίτερα με τα νέα της Άστον Βίλα (εννοείται πως) αναφέρονται αρκετά συχνά στο μέλλον του Τζολέον Λέσκοτ σημειώνοντας πλέον (τα τελευταία δυο 24ωρα) το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την περίπτωσή του και τις προχωρημένες επαφές (όπως αποκάλυψαν) μεταξύ των δυο πλευρών. Δεν αναφέρουν τίποτα σχετικά με deal, αλλά καταδεικνύουν τις θετικές προθέσεις του Άγγλου κεντρικού αμυντικού της Βίλα να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση.

Τι άλλο μπορεί να ‘χει πρωταγωνιστικό ρόλο στην οριστική απόφαση του Λέσκοτ για τη μετακόμισή του στην Αθήνα; Μα φυσικά η οικογένειά του, κυρίως δηλαδή η σύζυγός του… Άλλωστε σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Νησί ο λόγος για τον οποίο δεν έγινε η μεταγραφή του στην Ρέιντζερς ήταν επειδή η σύζυγος Λέσκοτ είχε αντιρρήσεις και δεν ήθελε να ζήσει στην Γλασκώβη εκείνη και οι δυο κόρες τους…
Αυτό σημειώνει χαρακτηριστικά σε σχετικό άρθρο της και η ιστοσελίδα «birminghammail.co.uk» στο οποίο σημειώνεται φυσικά το γεγονός ότι υπάρχουν «τελικές επαφές μεταξύ Λεσκότ και ΑΕΚ για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο πλευρών», υπογραμμίζοντας πως αυτό αναμένεται να γίνει «στις επόμενες δυο μέρες αν και η ΑΕΚ ελπίζει, θέλει και πιέζει για να πληροφορηθεί νωρίτερα την απόφαση του ποδοσφαιριστής».

Στο κείμενο ξεκαθαρίζεται πως αν τελικά όλα κυλήσουν προς το deal μεταξύ ΑΕΚ και Λεσκότ, ο Άγγλος πρώην διεθνής στόπερ, θα έχει «υποχρεωθεί» να προχωρήσει σε μία σημαντική προσωπική θυσία αφού θα είναι η πρώτη φορά που εγκαταλείπει το Ηνωμένο Βασίλειο για να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα και άλλη (εννοείται πως) χώρα! Στην ΑΕΚ ελπίζουν ότι η εξέλιξη των συζητήσεων θα προχωρήσουν θετικά όπως συμβαίνει έως τώρα και λογικά θέλουν να αισιοδοξούν για την έκβαση της συγκεκριμένης μεταγραφικής υπόθεσης.

Πηγή: gazzeta

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X