Γαλλικό αφιέρωμα για Χόγκας

Χόγκας στο enwsi.gr: "Περήφανος που θα φορέσω την φανέλα της ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Μάλικ Χόγκας δημοσίευσε στον λογαριασμό του ένα γαλλικό αφιέρωμα, που αναφέρεται στην πορεία, που έχει διανύσει ο 28χρονος δεξιός εξτρέμ, μέχρι να υπογράψει στην «Ένωση».

Αναλυτικά αναφέρεται:

«Προορισμός Ελλάδα για τον Μάλικ Χόγκας. Ο επί χρόνια πιστός στην ομάδα που τον ανέδειξε, τη Châteaunef, από τη στιγμή της αναχώρησής του από τον σύλλογο το 2013, έχει μεταμορφωθεί σε έναν… κοσμογυρισμένο παίκτη του χάντμπολ, προκειμένου, όπως είπε ο 28χρονος δεξιός εξτρέμ να ανακαλύψει νέους ορίζοντες, άλλες κουλτούρες και να ζήσει την εμπειρία μοναδικών περιπετειών.

Μετά τις Semur-en-Auxois και Villeurbanne, ομάδες στην πρώτη κατηγορία της γαλλικής λίγκας, έκανε στροφή στην καριέρα του και έζησε την περιπέτεια του σκοπιανού πρωταθλήματος, ενισχύοντας την Οχρίδα.

Μετά από μία επιτυχημένη σεζόν, κατά την οποία η ομάδα έφτασε στο Final Four και εξασφάλισε ένα εισιτήριο για το κύπελλο EHF, η άρνηση του συλλόγου να συμμετέχει στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, ώθησε τον αγαπημένο παίκτη των Σκοπιανών, οι οποίοι του έδωσαν το παρατσούκλι «ο τρελός Γάλλος», να φτιάξει και πάλι βαλίτσες.

Επόμενος προορισμός ήταν η Ελλάδα, όπου ο Χόγκας δεσμεύτηκε με την ΑΕΚ. Μία νέα περιπέτεια, η τέταρτη σε τέσσερις σεζόν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X