Από Ρίο… Λοζάνη η Παπαχρήστου

«Δίνω τα πάντα όταν αγωνίζομαι με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βούλα Παπαχρήστου στρέφει την προσοχή της στο Diamond League, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στη Λοζάνη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τριπλούν, μετά την κατάκτηση της 8ης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, θα μεταβεί στην ελβετική πόλη, με στόχο ένα καλό άλμα. Στη Λοζάνη η αθλήτρια της ΑΕΚ θα βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπη με τη χρυσή Ολυμπιονίκη, Κατερίν Ιμπάργκουεν (Κολομβία), καθώς και με την Όλγκα Ριπάκοβα (Καζακστάν), που στο Ρίο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Από εκεί και πέρα τη λίστα των αθλητριών που συμμετέχουν, συμπληρώνουν οι: Πατρίσια Μαμόνα (Πορτογαλία), Λιαντάγκμις Πόβεα (Κούβα), Όλγα Σαλαντούχα (Ουκρανία), Ρουσλάνα Τσικότσκα (Ουκρανία) και Κίμπερλι Γουίλιμς (Τζαμάικα).

Μέχρι στιγμής στα Diamond League η Παπαχρήστου έχει δείξει μεγάλη συνέπεια και σταθερότητα στο τρπλούν με άλματα πάνω από το 14 μέτρα: στην Ντόχα 14.26, στο Ραμπάτ 14.28, στη Ρώμη 14.01 και στο Μπέρμιγχαμ 14.26, ενώ στο Μονακό «κόλλησε», δεν κατάφερε να βρει βαλβίδα και ολοκλήρωσε τον αγώνα της στο τριπλούν  με τρεις άκυρες προσπάθειες. Στόχος της χάλκινης πρωταθλήτριας Ευρώπης είναι μία καλή επίδοση, που θα την διατηρήσει ψηλά στην συνολική βαθμολογία, όπου βρίσκεται στην 4η θέση με 10 βαθμούς.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X