Δύο ακόμα προσθήκες στο Futsal

Φιλικό ΑΕΚ με Εθνική Ελλάδος Euro 2004
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τμήμα Futsal της ΑΕΚ αναμένεται να συνεχίσει την μεταγραφική του ενίσχυση, ανακοινώνοντας δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές ακόμα και σήμερα.

Πρόκειται για δύο κινήσεις που θα ανεβάσουν κι άλλο τον πήχη και θα βοηθήσουν ώστε η «Ένωση» να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν.

Η ΑΕΚ μέχρι στιγμής έχει εντάξει στο ρόστερ της αθλητές έμπειρους αλλά και ταλαντούχους. Συγκεκριμένα η Ένωση» ήρθε σε συμφωνία με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές του Υπερίωνα,  οι οποίοι θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα: Αλέξη Συκαρά, Βαγγέλη Σκουτέλη, Διαμαντή Στουπάθη, Ανδρέα Μάντη και Παναγιώτη Μπελτσίδη, που αποκτήθηκαν με μεταγραφή.  Επίσης από τον Υπερίωνα αποκτήθηκαν με μεταγραφή κι οι Ανδρέας Ταρνανίδης, Δημήτρης Λιαρόπουλος, Βαγγέλης Αυλωνίτης και Γιάννης Χριστόπουλος οι οποίοι την περσινή χρονιά αγωνίζονταν ως έφηβοι, ενώ από φέτος θα αγωνίζονται στην ανδρική. Παράλληλα συμφώνησε με τους ποδοσφαιριστές Αχή, Μπούσμπουρα, Ηλιάδη, Παπαευστρατίου, Ζιάκα κι Αρτινό οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι από την Πρωταθλήτρια Αθήνα 90, όπως ενισχύσουν από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο την ανδρική ομάδα.

Να υπενθυμίσουμε πως χθες οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X